loodgieter apeldoorn

Verstopping verhelpen

Meer diensten

24/7 bereikbaar

Neem contact op

055-4567890
Riool verstopt Apeldoorn
Wij zijn snel ter plekke op uw adres
24/7 logo

Heeft u last van een dichtgelopen afvoerleiding in de douche, badkamer, keuken of toilet? Doorgaans kunt u het probleem zelf oplossen. Lukt dit niet? dan is het verstandig om ons te bellen. Wij verhelpen razendsnel en vakkundig de dichte leiding. Een verstopte leiding komt altijd ongelegen en op de hoogst gekke tijdstippen. Wij zijn daardoor ook ’s avonds, in het weekeinde en op feestdagen bereikbaar. Mits de verstopping spoedeisend is, neem dan nu op contact met ons op.

Afvoerleiding verstopping oplossen

Een verstopping in de afvoerleiding is een vaak voorkomend probleem. De verstopte leiding vormt nooit meteen maar groeit in de loop van de tijd, waarna uiteindelijk de gehele leiding verstopt is en het water niet meer afgevoerd kan worden. Dit probleem is vaak zelf te verhelpen met huis-tuin en keuken middelen zoals zuiveringszout en een plopper. Het niet verhelpen van de verstopping zal resulteren in nog meer ergernis van water en nare rioollucht. Als de verstopping dieper in de afvoerleiding zit is een vakkundige loodgieter Apeldoorn de beste oplossing om schade aan de leiding te vermijden.

Riool ontstoppen

Het rioleringssysteem is de hoofdleiding waar alle afvoeren op zijn aangesloten. Een verstopte leiding in het rioleringssysteem zorgt voor omvangrijke problemen die in de meeste gevallen niet alleen kunnen worden verholpen. Contact opnemen met een professional is raadzaam. Het rioleringssysteem is zo uitgestrekt dat het eerste wat de monteur zal doen is de verstopte leiding opsporen. Hij zal dan inschatten hoe de obstructie kan worden verholpen en wat voor technieken nodig zijn. Een camera-onderzoek wordt veel gebruikt om de obstructie te herkennen.

Het niet verhelpen van een slecht doorlopend afvoer heeft strekkende effecten zoals afvoerleidingbreuken, ondergelopen ruimtes en stank uit het riool. Het blokkeert tegelijkertijd het complete afvoersysteem in de woning.

Volgelopen kelder / souterrain

Een dikke bui of obstructie in het hoofdriool leidt regelmatig tot lekkage in de souterrain. Doordat het hoofd rioolbuis de omvangrijke hoeveelheden water niet kan weg krijgen vormt er druk dat op den duur lekken teweegbrengt. Is de kelder of souterrain ondergelopen? Neem vandaag contact met ons op, onze specialisten zullen de ondergelopen kelder ontdoen van water en de lekkage of obstructie gelijk herstellen.

Gootsteen verstopping oplossen

Een dichte gootsteen komt met regelmaat voor, dit omdat de afvoerbuis van een gootsteen vaak smaller van diameter is dan een normale afvoerbuis. Daardoor kan er sneller een opstopping ontstaan in de leiding. De verstopping is vaak zelf op te lossen door een plopper te gebruiken en de zwanenhals schoon te maken. Indien dit niet de opstopping verhelpt dan helpen onze loodgieters u met genoegen verder. Wij zullen de verstopping dan proberen op te lossen doormiddel van een mechanische veer of andere apparatuur. Heeft u vandaag een ontstoppings expert nodig en woont u in Apeldoorn, neem rechtstreeks contact op met ons op het nummer: 055-4567890

Toilet verstopping oplossen

De WC is vermoedelijk het vaakst gebruikte element in de woning. Een verstopt toilet is bijzonder irritant en gecompliceerd om zelf te repareren. Een verstopt urinair geeft veel water- en stakoverlast. Een eerste verstopping kunt u zelf oplossen met een vloeibaar oplosmiddel of een ontstopper. Het is niet raadzaam om met voorwerpen in de urinair te gebruiken om de verstopping door de afvoerleiding heen te duwen. Het risico van schade aan de urinair en de afvoerleiding is erg groot. Als u de verstopping niet zelf kunt verhelpen, neem dan contact met ons op. Onze installateurs gebruiken de nieuwste instrumenten om verstoppingen van het toilet pijlsnel en kundig te verhelpen.

Douchegoot ontstoppen

De douchegoot moet een grote hoeveelheden water afvoeren. Het is aldus van groot belang dat het doucheputje niet verstopt raakt. Als de afvoer verstopt raakt of slecht water afvoert, zal de badkamer onder water komen te staan. Obstructies in het doucheputje komen met regelmaat voor door de ophoping van lichamelijke olie en haar. Het is heel lastig om een verstopping te mijden, gezien wat er in de afvoer verzeild raakt. Indien de verstopping niet met een oplosmiddel kan worden verholpen, is het raadzaam een loodgieter te bellen. Wij gebruiken verschillende technieken om de verstopping uit de afvoer te zuigen.

js_loader
Heeft u een verstopping in de afvoerkanaal? Wacht niet en bel loodgieter Apeldoorn. Loodgieter Apeldoorn is 24/7 beschikbaar, ook in het weekeinde en op feestdagen. Telefoon: 055-4567890