loodgieter apeldoorn

Ontstoppen

Meer diensten

24/7 dienstbaar

Neem contact op

055-4567890
Riool verstopt Apeldoorn
Wij komen in de volgende regio
24/7 logo

Heeft u last van een verstopte afvoer in de douche, badkamer, keuken of toilet? Doorgaans kunt u het probleem zelf oplossen. Gaat dit niet? dan is het raadzaam om ons te bellen. Loodgieter Apeldoorn verhelpen vlot en vakkundig de dichte pijpleiding. Een verstopte leiding komt altijd ongelegen en op de hoogst gekke tijdstippen. Wij zijn daardoor ook ’s nachts, in het weekeinde en op feestdagen bereikbaar. Als de verstopping spoedeisend is, neem dan nu op contact met ons op.

Afvoer verstopping oplossen

Verstopte afvoeren zijn een vaak voorkomend probleem. De verstopping treedt nimmer direct aan, maar ontwikkelt in de loop van de tijd, tot de complete afvoer verstopt is en er geen water meer uit kan stromen. U kunt proberen dit probleem zelf te verhelpen met particulier beschikbare ontstoppingsmiddelen zoals zuiveringszout en een plopper. Indien u de verstopping niet kunt verhelpen, zult u last ondervinden van het water en de stank. Wanneer de obstructie dieper in de afvoerleiding zit, kunt u het beste contact opnemen met een gespecialiseerde ontstopping expert om schade van de leiding te vermijden.

Riool verstopping oplossen

Het riool is de hoofdleiding waar alle afvoeren op zijn aangesloten. Een verstopte leiding in het riool zorgt voor omvangrijke problemen die in de meeste gevallen niet zelfstandig kunnen worden verholpen. Contact opnemen met een professional is raadzaam. Het riool is zo uitgestrekt dat het eerste wat de monteur zal doen is de verstopte leiding opsporen. Hij zal dan inschatten hoe de obstructie kan worden verholpen en wat voor technieken nodig zijn. Een camera-onderzoek wordt regelmatig toegepast om de obstructie te herkennen.

Het niet verhelpen van een slecht doorlopend afvoer heeft strekkende effecten zoals afvoerleidingbreuken, overstromingen en stank uit het riool. Het blokkeert tegelijkertijd het complete afvoersysteem in de woning.

Volgelopen kelder / souterrain

Een dikke bui of obstructie in het hoofdriool leidt regelmatig tot lekkage in de souterrain. Doordat het afvoerende riool de omvangrijke hoeveelheden water niet kan weg krijgen vormt er druk dat uiteindelijk lekken teweegbrengt. Is de souterrain ondergelopen? Neem vandaag contact met ons op, onze specialisten zullen de kelder ontdoen van water en de lekkage of obstructie gelijk herstellen.

Gootsteen verstopping oplossen

Een opstopping in de gootsteen komt veelvuldig voor doordat de diameter van de afvoer van een gootsteen meestal smaller is dan die van een normale afvoer. Dit houdt in dat een verstopping sneller kan ontstaan. U kunt deze verstopping vaak zelf verhelpen door een ontstopper te gebruiken en de sifon los te draaien. Als dit de obstructie niet oplost, zullen onze loodgieters u graag helpen. Wij gaan dan proberen het te ontdoen van de verstopping doormiddel van moderne technieken. Als u meteen een loodgieter nodig heeft en in Apeldoorn woont, neem dan rechtstreeks contact op met ons op het telnummer:: 055-4567890

WC verstopping oplossen

Het toilet is vermoedelijk het vaakst gebruikte element in de woning. Een verstopt urinair is uiterst vervelend en gecompliceerd om zelf te repareren. Een verstopt urinair geeft veel water- en stakoverlast. Een eerste verstopping kunt u zelf oplossen met een vloeibaar oplosmiddel of een ontstopper. Het is niet raadzaam om met eigen gereedschap in de urinair te gebruiken om een verstopping te forceren. Het risico van schade aan de urinair en de afvoerleiding is heel groot. Als u de verstopping niet zelf kunt verhelpen, neem dan contact met ons op. Wij gebruiken de modernste instrumenten om verstoppingen van het toilet pijlsnel en kundig te verhelpen.

Douchegoot verstopping oplossen

Het doucheputje moet een grote hoeveelheden water afvoeren. Het is aldus van vitaal belang dat de douchegoot niet verstopt raakt. Mits de afvoer verstopt raakt of slecht water afvoert, zal de badkamer onder water komen te staan. Obstructies in de doucheafvoer komen met regelmaat voor door de ophoping van lichaamsvet en haar. Het is heel lastig om een verstopping te mijden, gezien wat er in de afvoer verzeild raakt. Mits de verstopping niet met een due ontstopper kan worden verholpen, is het raadzaam een loodgieter te bellen. Wij gebruiken verschillende technieken om de verstopping uit de afvoer te zuigen.

js_loader
Heeft u een verstopping in de afvoerkanaal? Wacht dan niet langer en bel ons op. Loodgieter Apeldoorn is 24/7 beschikbaar, ook in het weekeinde en op feestdagen. Telefoon: 055-4567890