loodgieter apeldoorn

Ontstoppen

Meer diensten

24/7 tot uw dienst

Neem contact op

055-4567890
Riool verstopt Apeldoorn
Wij komen in de volgende regio‘s
24/7 logo

Heeft u een dichte afvoerleiding in de badkamer, keuken of toilet? U kunt dit probleem normaliter zelf oplossen. Wil dit niet, dan moet u een loodgieter bellen uit Apeldoorn. Onze loodgieters zullen de verstopte leiding razendsnel en vakkundig fixen. Een opstopping komt altijd op de meest onaangename en gekke momenten voor. Daarom zijn onze loodgieters dag en nacht, in het weekeinde en op feestdagen bereikbaar. Als de verstopte riolering urgent is, bel de loodgieter Apeldoorn.

Afvoer verstopping oplossen

Verstopte afvoeren zijn een vaak voorkomend probleem. De verstopping treedt nimmer direct aan, maar ontwikkelt in de loop van de tijd, totdat de complete afvoer verstopt is en er geen water meer uit kan stromen. Dit probleem is vaak eigenhandig te verhelpen met particulier beschikbare ontstoppingsmiddelen zoals soda en een plopper. Indien u de verstopping niet kunt verhelpen, zult u last ondervinden van het water en de stank. Mits de obstructie dieper in de afvoerleiding zit, kunt u het beste contact opnemen met een gespecialiseerde ontstopping expert om schade van de leiding te vermijden.

Riool verstopping oplossen

Het rioleringssysteem is de hoofdleiding waar alle afvoeren op elkaar aansluiten. Een verstopte leiding in het rioleringssysteem zorgt voor omvangrijke problemen die normaliter niet zelfstandig kunnen worden verholpen. Contact opnemen met een professional is raadzaam. Het rioleringssysteem is zo lang dat het eerste wat de monteur zal doen is de verstopte leiding opsporen. Hij zal dan inschatten hoe de obstructie kan worden verholpen en wat voor technieken nodig zijn. Een camera-onderzoek wordt meestal toegepast om de obstructie vast te stellen.

Het niet verhelpen van een slecht doorlopend afvoer heeft strekkende effecten zoals afvoerleidingbreuken, overstromingen en stank uit het riool. Het blokkeert bovendien het complete afvoersysteem in de woning.

Volgelopen kelder / souterrain

Een dikke bui of obstructie in het hoofdriool leidt regelmatig tot lekkage in de kelder of het souterrain. Doordat het afvoerende riool de omvangrijke hoeveelheden water niet kan weg krijgen vormt er druk dat uiteindelijk lekken teweegbrengt. Is de souterrain ondergelopen? Neem vandaag contact met ons op, onze specialisten zullen de kelder ontdoen van water en de lekkage of obstructie gelijk herstellen.

Keuken gootsteen verstopping oplossen

Een opstopping in de gootsteen komt veelvuldig voor doordat de diameter van de afvoer van een gootsteen meestal smaller is dan die van een reguliere afvoer. Dit houdt in dat een verstopte leiding sneller kan ontstaan. U kunt deze verstopping vaak zelf verhelpen door een ontstopper te gebruiken en de sifon los te draaien. Als dit de obstructie niet oplost, zullen onze loodgieters u graag helpen. Wij gaan dan proberen de afvoerleiding te deblokkeren doormiddel van moderne technieken. Als u meteen een loodgieter nodig heeft en in Apeldoorn woont, neem dan rechtstreeks contact op met ons op het telnummer:: 055-4567890

WC verstopping oplossen

Het toilet is vermoedelijk het vaakst gebruikte element in de woning. Een verstopt urinair is buitengewoon vervelend en gecompliceerd om zelf te repareren. Een verstopt urinair geeft veel stankoverlast. Een eerste verstopping kunt u zelf oplossen met een vloeibaar oplosmiddel of een ontstopper. Het is niet raadzaam om met eigen gereedschap in de urinair te gebruiken om een verstopping te forceren. Het risico van beschadigingen aan de urinair en de afvoerleiding is heel groot. Als u de verstopping niet eigenhandig kunt fixen, neem dan contact met ons op. Wij gebruiken de nieuwste instrumenten om verstoppingen van het toilet pijlsnel en kundig te verhelpen.

Doucheputje verstopping oplossen

De doucheputje krijgt een enorme hoeveelheid water te verwerken. Het is daardoor van vitaal belang dat het doucheputje niet verstopt raakt. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren dan heeft u ontzettend grote wateroverlast in de badkamer. Een verstopt doucheput komt met regelmaat voor door de ophoping van lichaamsvetten en haren. Het vermijden van een verstopping is erg lastig door wat er door de leiding gaat. Als de verstopping niet met ontstoppingsmiddel weg gaat dan is het inschakelen van de loodgieter Apeldoorn het beste wat u kunt doen. Wij gebruiken diverse technieken waarmee we de verstopping opzuigen.

js_loader
Heeft u een verstopping in het rioleringssysteem? Wacht dan niet langer en bel ons direct. Loodgieter Apeldoorn is dag en nacht beschikbaar, tevens in het weekeinde. Bel: 055-4567890