loodgieter apeldoorn

Nu een spoed loodgieter nodig?

Werkzaamheden
24/7 dienstbaar

Neem contact op

055-4567890
Wij komen in de volgende gebieden

Onze spoeddienst is speciaal ontworpen voor de meest urgente loodgieterswerkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Daarbij horen ook grootschalige afvoerverstoppingen, grote lekkages en waterleidingbreuken.

Een specifieke groep loodgieters staan 24/7 voor u paraat. Onze standplaats is Apeldoorn en werken ook in De Voorwaarts, Wenum, Wiesel, Beemte, Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen. Hierdoor kunnen onze specialisten vaak binnen enkele uren* bij u op locatie zijn zijn.

Bent u ondernemer horecasector, ook dan staan wij graag voor u klaar!

Kritieke lekkage of opstopping

De vloer blank of er komt vocht uit een wand druipen, dan is de kans groot dat u een flinke vocht probleem heeft in huis. Wacht niet langer en schakel onmiddellijk met de loodgieter. Tevens is het raadzaam om de hoofdwater kraan direct dicht te doen. Deze vindt u vaak in de meterkast. Alsmede voor verstoppingen dat direct aandacht vereisen staan we voor u klaar. Bel rechtstreeks met de technicus in Apeldoorn op telefoonnummer: 055-4567890

Gebarsten (water) leidingen

Leidingwerk met een slechte doorstroming kunnen op ieder willekeurig moment barsten. Door de druk die in de leiding ontstaat komt er een grote hoeveelheid water los. Deins niet terug en raak vooral niet in paniek. Ga direct naar de waterkraan en draai deze dicht. Bel vervolgens met loodgieter Apeldoorn om de kwestie 24 uur en 7 dagen per week te verhelpen. Contacteer: 055-4567890. Wij werken vanuit Apeldoorn en komen gaarne bij u langs in De Voorwaarts, Wenum, Wiesel, Beemte, Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen.

*1 uur bij u op de stoep is geen garantie en kan fors schommelen door de op dat moment oproepbare monteur.

Last van lekken of een ernstige verstopping? Bel ons