loodgieter apeldoorn

24/7 nood diensten

Werkzaamheden
Altijd beschikbaar

Neem contact op

055-4567890
Wij komen in de volgende gebieden

Onze spoeddienst is speciaal ontworpen voor de meest dringende loodgieterswerkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Daarbij horen ook grootschalige afvoerverstoppingen, grote lekkages en waterleidingbreuken.

Een specifieke groep loodgieters in Apeldoorn staan 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw beschikking. Onze loodgieters zijn gevestigd in Apeldoorn en wij reizen ook naar De Voorwaarts, Wenum, Wiesel. Daardoor kunnen wij vaak binnen enkele uren* bij u op locatie zijn zijn.

Bent u ondernemer of eigenaar van een hotel en/of restaurant, dan assisteren graag.

Kritieke lekkage of verstopping

De vloer blank of er komt vocht uit een wand druppelen, dan is de kans groot dat u een flinke vocht probleem heeft in de kamers. Wacht niet langer en schakel onmiddellijk met de loodgieter. Tevens is het raadzaam om de hoofdwaterkraan direct af te sluiten. Deze vindt u vaak in de meterkast. Tevens voor sanitaire problematiek dat direct aandacht vereisen staan wij voor u klaar. Bel rechtstreeks met de technicus in Apeldoorn op telefoonnummer: 055-4567890

Gebarsten (water) leidingen

Kleine leidingen kunnen mogelijk ieder ogenblik springen. Vanwege de druk in de pijp komt er een uitbundige hoeveelheid water los. Deins niet terug en raak vooral niet in paniek. Ga onmiddellijk naar de waterkraan en sluit deze zo snel mogelijk af. Bel daarna de loodgieter om het probleem dag en nacht op te lossen. Contacteer: 055-4567890. Loodgieter Apeldoorn werken vanuit Apeldoorn en komen direct bij u langs in De Voorwaarts, Wenum, Wiesel, Beemte, Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen.

*1 uur ter plekke is geen garantie en kan fors wisselen door de op dat moment oproepbare loodgieter.

Lekken of ernstige verstopping? wij staan dag en nacht voor u klaar!