loodgieter apeldoorn

24/7 nood diensten

Werkzaamheden
24/7 dienstbaar

Neem contact op

055-4567890
Wij zijn direct ter plaatse op uw locatie

Onze spoeddienst is speciaal ontworpen voor de meest dringende loodgieterswerkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Daarbij horen ook grootschalige afvoerverstoppingen, grote lekkages en waterleidingbreuken.

Een specifieke groep loodgieters staan 24/7 voor u klaar. Onze standplaats is Apeldoorn en werken ook in De Voorwaarts, Wenum, Wiesel, Beemte, Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen. Hierdoor kunnen onze specialisten vaak binnen enkele uren* bij u op locatie zijn zijn.

Bent u ondernemer of eigenaar van een hotel en/of bistro, dan assisteren graag.

Kritieke lekkage of verstopping

De vloer blank of er komt vocht uit een wand druipen, dan is de kans groot dat u een flinke vocht probleem heeft in de kamers. Wacht niet langer en schakel onmiddellijk met de loodgieter. Tevens is het raadzaam om de hoofdwaterkraan direct dicht te doen. Deze vindt u vaak in de meterkast. Tevens voor sanitaire problematiek dat direct aandacht vereisen staan wij voor u klaar. Bel rechtstreeks met de technicus in Apeldoorn op telefoonnummer: 055-4567890

Gebarsten (water) leidingen

Leidingwerk met een slechte doorstroming kunnen op ieder moment barsten. Door de druk die in de leiding ontstaat komt er een grote hoeveelheid water los. Deins niet terug en raak vooral niet in paniek. Ga direct naar de waterkraan en draai deze dicht. Bel vervolgens met loodgieter Apeldoorn om de kwestie 24 uur en 7 dagen per week te verhelpen. Contacteer: 055-4567890. Wij werken vanuit Apeldoorn en komen gaarne bij u langs in De Voorwaarts, Wenum, Wiesel, Beemte, Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen.

*1 uur bij u op de stoep is geen garantie en kan fors schommelen door de op dat moment oproepbare loodgieter.

Ondervindt u hinder van lekkage of een verstopping dat niet kan wachten tot de volgende werkdag? Bel onze loodgieter!