loodgieter apeldoorn

Loodgieter Zilven

Diensten
Riool verstopt Zilven
js_loader
24/7 bereikbaar

Contacteer ons vandaag nog!

055-4567890
Wij komen bij u in Zilven
spoedservice Zilven
Loodgieter Zilven, bel ons!
055-4567890​

Dichte leiding ontstoppen

Heeft u een dichte riolering in uw keuken, badkamer, toilet of douche? U kunt dit probleem doorgaans zelf oplossen. Zo niet, dan moet u de loodgieter contacteren uit Zilven. Onze loodgieters zullen de verstopte leiding snel en kundig herstellen. Een verstopte leiding komt pertinent op de meest ongelegen en gekke tijdstippen voor. Mede daardoor zijn wij dag en nacht beschikbaar. Ingeval de verstopte leiding urgent is, bel de loodgieter Zilven.

Waterlekkage in het plafon herstellen

Lekkages in de woning kan een ware nachtmerrie zijn, omdat het niet alleen schade aan je woonhuis kan aanrichten en prijzige reparatiekosten met zich meebrengt, maar in het slechtste geval ook voor de toename van schimmel kan zorgen die je ziek kan maken. Een waterlek kan een behoorlijke belemmering zijn voor je woongenot en kan daardoor een impact op je gebruikelijke routine vormen. Daardoor is het van vitaal belang om direct actie te ondernemen wanneer je een lek in de woning ziet. Het is belangrijk om vlot te optreden om verdere schade en problematiek te voorkomen.

Daklekkage oplossen

Lekkages aan het dak is veelal een dure en slepende reparatie. Onze monteurs hebben de kennis en vakkundigheid om elk type daklekkage te vinden en te fixen. Zij kunnen u ook adviseren over de follow-up van schade, zoals waterschade, schimmel of aangetast hout. Indien noodzakelijk kunnen onze dakdekkers ook onderhoud en reparatie van zinkwerk uitvoeren. Benieuwd wat loodgieter Zilven voor u kunnen doen? Vraag een kostenloze offerte aan..

Dichte de riolering oplossen

Het riool is de leiding waar alle afvoerleidingen op zijn aangesloten. Een verstopping in het riool veroorzaakt grote problemen die doorgaans niet zelfstandig kunnen worden opgelost. Contact opnemen met een professional is verstandig. Het riool is zo groot dat het eerste wat de technicus zal doen is de verstopte leiding opsporen. Hij zal dan beoordelen hoe de obstructie kan worden opgelost en wat voor apparatuur nodig is. Een camera-inspectie wordt regelmatig gebruikt om de obstructie vast te stellen.
riool inspectie met camera Zilven

Het negeren van een slecht doorlopend riool heeft vergaande effecten zoals wateroverlast, ondergelopen ruimtes en stank uit het riool. Het blokkeert tevens het complete rioleringssysteem in het huis.

Centrale Verwarming installatie

De centrale verwarming zorgt voor de opwarming van het woonhuis. Het is van groot belang dat de ketel zo krachtig en slim mogelijk zijn werk uitvoert. De loodgieter Zilven helpt graag met al uw behoeften op het gebied van centrale verwarming systemen. Een moderne, goed onderhouden cv-ketel is kostenefficiënter en geeft bovendien een flinke besparing op de energiekosten, woonplezier en warmte in het woonhuis.

Direct een monteur nodig?

Onze spoedservice is specifiek bedoeld voor de hoogst urgente loodgieterswerkzaamheden die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag. Bijv. een grote obstructie in het rioleringssysteem, ernstige lekkage aan de riolering en een gebarsten (water) leiding.
Hinder van lekkages of een grote verstopte leiding? Neem contact op

Veel gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.