loodgieter apeldoorn

Loodgieter Woudhuis

Onze andere diensten
Riool verstopt Woudhuis
js_loader
Tot uw dienst

Neem contact op

055-4567890
Wij komen in de volgende gebieden
spoedservice Woudhuis
Direct een loodgieter in Woudhuis nodig?
055-4567890​

Verstopte leiding ontstoppen

Heeft u hinder van een verstopte afvoer in de toilet, badkamer, douche of keuken? Menigmaal kunt u dit probleem zelf oplossen. Gaat dit niet? dan is het raadzaam om ons te bellen. Loodgieter Woudhuis herstellen razendsnel en kundig de verstopte pijpleiding. Een verstopping komt altijd onaangekondigd en op de meest gekke momenten. Wij zijn daardoor ook ’s nachts, in het weekeinde en op feestdagen bereikbaar. Wanneer de ontstoppen dringend is, neem dan meteen contact met ons op.

Waterlekkage in de badkamer verhelpen

Een lekkage in de woning is een onaangename situatie die niet alleen afbreuk aan je huis kan veroorzaken en hoge herstelkosten met zich teweegbrengt, maar in het slechtste geval ook voor schimmel kan zorgen die je ziek maken. Een lekkage kan een redelijke overlast zijn voor het dagelijkse leven. Het is dus van aanzienlijk belang om gelijk actie te ondernemen wanneer je een waterlek in de woning vind.

waterlekkage in het dak oplossen

Een daklekkage is vaak een tijdrovende en dure reparatie om uit te laten voeren. Onze dakdekkers hebben de kennis en deskundigheid in huis om elke soort lekkages aan het dak op te sporen en op te lossen. Ook kunnen zij u adviseren over hun bevindingen zoals waterschades, schimmel of rottend framewerk. Daarnaast kunnen onze dakdekkers lood- en zinkwerk inspecteren en renoveren indien nodig. Neem direct nog contact met ons op of vraag een kostenloze offerte aan.

Verstopping in het rioleringssysteem oplossen

Het rioleringssysteem is de hoofdleiding waar iedere afvoer op uit komen. Een verstopping in het riool zorgt voor grote ellende, die meestal niet zelf te verhelpen zijn. Het inschakelen van de loodgieter is de beste keuze. Het rioleringssysteem is zodanig lang dat het vaststellen van de opstopping het eerste is wat de monteur gaat doen. Nadien zal hij kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke apparatuur hierbij nodig is. Camera onderzoek wordt vaak gebruikt om de opstopping te identificeren.
riool inspectie met camera Woudhuis

Het niet schoonmaken van een verstopte leiding leidt tot ernstige gevolgen, zoals wateroverlast, overstromingen en riool lucht. Het verlamt ook het hele afvoersysteem van het huis.

CV systemen

De CV ketel zorgt voor de warmte regulatie in het huis. Het is van groot belang dat de cv zo efficiënt en doeltreffend mogelijk zijn werk doet. Uw loodgieter in Woudhuis helpt graag aan al uw wensen op het gebied van centrale verwarming systemen. Een geavanceerd, goed onderhouden cv-ketel werkt kosten besparend en biedt tevens een aanzienlijke besparing op de stookkosten, woonplezier en warmte in het verblijf.

24/7 expert, wij zijn bereikbaar

Onze spoeddienst is speciaal opgericht voor de uiterst dringende loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Daartoe behoren grote rioolverstoppingen, grote lekkages en leidingbreuken.
Ondervindt u hinder van lekkage of een verstopte leiding dat niet kan wachten tot de volgende dag? Bel ons

Meest gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.