loodgieter apeldoorn

Loodgieter Woudhuis

Onze overige diensten
Riool verstopt Woudhuis
js_loader
Altijd beschikbaar

Maak een afspraak

055-4567890
Wij komen bij u in de buurt
spoedservice Woudhuis
Loodgieter Woudhuis, bel ons
055-4567890​

Verstopte afvoerleiding gangbaar maken

Heeft u een verstopte afvoerleiding in de keuken, badkamer, toilet of douche? U kunt dit probleemgeval veelal zelf verhelpen. Zo niet, dan is het aan te raden een loodgieter bellen uit Woudhuis. Onze loodgieters zullen de verstopte leiding snel en vakkundig herstellen. Een verstopping komt immers op de meest ongelegen en gekke tijdstippen voor. Zodoende zijn wij ook ’s nachts, in het weekeinde en op feestdagen beschikbaar. Indien de verstopping spoedeisend is, bel de loodgieter Woudhuis.

Hinder van waterlekkage in huis

Een lekkages in huis is een onaangename situatie die niet alleen schade aan je woning kan teweegbrengen en prijzige reparaties met zich teweegbrengt, maar in het slechtste geval ook voor schimmel kan zorgen die je ziek maken. Een lekkage kan een behoorlijke hinder zijn voor je woongenot. Het is daarom van groot belang om direct actie te ondernemen zodra je een lek in huis opmerkt.

Overlast van waterlekkage in het dak

Lekkages aan het dak is veelal een tijdrovende en kostbare reparatie om te verhelpen. Onze dakdekkers hebben de ervaring en deskundigheid in huis om elke mogelijke lekkages aan het dak te vinden en op te lossen. Bovendien kunnen onze dakdekkers u aanbevelen over vervolgschade zoals waterschade, schimmel of afbrokkelend framewerk. Bovendien kunnen wij lood- en zinkwerk onderhouden en herstellen wanneer dit nodig is. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.

Verstopping in het rioleringssysteem verhelpen

De riolering is de leiding waar alle afvoeren op uit komen. Een opstopping in het riool zorgt voor enorme ellende, die meestal niet zelf op te lossen zijn. Het contacteren van professionele hulp is aan te raden. Het riool is dermate lang dat het opsporen van de opstopping het eerste is wat de monteur zal doen. Aansluitend zal de loodgieter kijken hoe de verstopping op te lossen, welke apparatuur hierbij nodig is. Camera onderzoek wordt veelal gebruikt om de verstopte rioolbuis te herkennen.
riool inspectie met camera Woudhuis

Het niet schoonmaken van een verstopt riool leidt tot verstrekkende gevolgen, bijvoorbeeld wateroverlast, overstromingen en stank overlast. Het blokkeert ook het hele rioolsysteem van de woning.

Centrale Verwarming installatie

De centrale verwarming zorgt ervoor dat uw woning opgewarmt wordt. Het is van wezenlijk belang dat de boiler zo optimaal en winstgevend mogelijk werkt. Loodgieter Woudhuis ondersteund u graag bij alle veel voorkomende boiler opdrachten. Een top verzorgde en moderne ketel is efficienter en geeft naast een fikse besparing in energiekosten ook woonplezier en warmte in de woning.

24 uur loodgieter, wij zijn bereikbaar

De spoedservice is specifiek opgericht voor de meest dringende sanitaire werkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Daarbij horen ook grootschalige afvoerverstoppingen, grote lekkages en leidingbreuken.
Hinder van lekkages of een ernstige verstopte leiding? Bel ons

Vaak gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.