loodgieter apeldoorn

Loodgieter Woeste Hoeve

Andere diensten
Riool verstopt Woeste Hoeve
js_loader
24/7 bereikbaar

Contacteer ons vandaag nog!

055-4567890
Wij komen in de volgende regio‘s
spoedservice Woeste Hoeve
Loodgieter Woeste Hoeve, bel nu
055-4567890​

Ontstoppen verstopte afvoerleiding

Heeft u een dichte riolering in uw badkamer, keuken of toilet? U kunt dit probleemgeval doorgaans zelf verhelpen. Gaat dit niet, dan is het raadzaam de loodgieter contacteren uit Woeste Hoeve. Onze loodgieters kunnen de verstopte leiding snel en vakkundig verhelpen. Een verstopte leiding komt altijd op de meest onaangename en gekke tijden voor. Daardoor zijn onze loodgieters dag en nacht beschikbaar. Mits de verstopte leiding urgent is, bel de loodgieter.

Lek gevonden in huis

Een waterlekkage in huis is een onaangename situatie die niet alleen schade aan je woning kan veroorzaken en prijzige reparaties met zich teweegbrengt, maar in het akeligste geval ook voor schimmel kan zorgen die je ziek maken. Een lekkage kan een behoorlijke last zijn voor het dagelijkse leven. Het is dus van aanzienlijk belang om gelijk actie te ondernemen wanneer je een lekkage in huis ziet.

Daklekkage verhelpen

Lekkages aan het dak is veelal een dure en slepende reparatie. Onze dakdekkers hebben de expertise en deskundigheid om elk soort daklekkage op te sporen en te herstellen. Zij kunnen u ook aanbevelen over de follow-up van beschadiging, zoals waterschade, schimmel of water aangetast hout. Mits noodzakelijk kunnen onze dakdekkers ook onderhoud en reparatie van zinkwerk verrichten. Benieuwd wat onze dakdekkers voor u kunnen doen? Vraag een kostenloze offerte aan..

Opstopping in het rioleringssysteem verwijderen

Het rioleringssysteem is de leiding waarop alle afvoerleidingen op elkaar aansluiten. Een verstopping in het riool veroorzaakt omvangrijke problemen die doorgaans niet zelfstandig kunnen worden opgelost. Contact opnemen met een professional is verstandig. Het rioleringssysteem is zo uitgestrekt dat het eerste wat de technicus zal doen is de verstopte leiding traceren. Hij zal dan inschatten hoe de obstructie kan worden opgelost en welke instrumenten nodig is. Camera onderzoek wordt meestal toegepast om de obstructie te identificeren.
riool inspectie met camera Woeste Hoeve

Het niet verhelpen van een verstopt afvoerbuis heeft vergaande gevolgen zoals afvoerleidingbreuken, ondergelopen ruimtes en nare luchtjes. Het blokkeert bovendien het complete rioleringssysteem in uw verblijf.

CV systemen

De centrale verwarming zorgt ervoor dat uw woonhuis opgewarmt wordt. Het is van wezenlijk belang dat uw boiler zo goed en profijtelijk mogelijk draait. Loodgieter Woeste Hoeve helpt u graag bij alle veel voorkomende boiler opdrachten. Een correct onderhouden en geavanceerde ketel is efficienter en bied naast een fikse besparing op de energieafrekening ook plezier en warmte in uw woning.

Onmiddellijk een monteur nodig? Neem contact op!

De spoeddienst is specifiek gericht op de hoogst urgente loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Bijv. een enorme opstopping in het afvoerkanaal, ernstige lekkage aan de riolering en een gebarsten (water) leiding.
Heeft u last van lekkage of een verstopte leiding dat niet kan wachten tot de volgende werkdag? Bel ons

Meest gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.