loodgieter apeldoorn

Loodgieter Woeste Hoeve

Andere diensten
Riool verstopt Woeste Hoeve
js_loader
Tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

055-4567890
Wij komen in de volgende regio‘s
spoedservice Woeste Hoeve
Loodgieter Woeste Hoeve, bel nu
055-4567890​

Ontstoppen verstopte afvoerleiding

Heeft u last van een verstopte afvoer in de badkamer, keuken of toilet? Veelal kunt u het probleemgeval zelf verhelpen. Lukt dit niet? dan is het raadzaam om de loodgieter in te schakelen. Wij verhelpen snel en kundig de dichte afvoer. Een verstopping komt steevast onaangekondigd en op de meest gekke momenten. Wij zijn daardoor ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen beschikbaar. Wanneer de verstopping spoedeisend is, neem dan meteen contact met ons op.

Lek in de badkamer oplossen

Een lekkage in huis is een werkelijke nachtmerrie. Niet alleen veroorzaakt het schade aan het huis en prijzige reparatiekosten, maar in het ellendige situatie veroorzaakt het ook schimmel die mensen ziek maakt. Samengevat, een lekkage is een aanslag op uw dagelijks leven. Wanneer u een lekkage in uw huis ontdekt, is het uitermate belangrijk om direct actie te ondernemen.

Daklekkage verhelpen

Lekkages aan het dak is veelal een dure en slepende reparatie. Onze dakdekkers hebben de expertise en deskundigheid om elk soort daklekkage op te sporen en te herstellen. Zij kunnen u ook aanbevelen over de follow-up van beschadiging, zoals waterschade, schimmel of water aangetast hout. Mits noodzakelijk kunnen onze dakdekkers ook onderhoud en reparatie van zinkwerk verrichten. Benieuwd wat onze dakdekkers voor u kunnen doen? Vraag een kostenloze offerte aan..

Riool ontstoppen

Het rioleringssysteem is de leiding waarop alle afvoerleidingen op elkaar aansluiten. Een verstopte leiding in het riool veroorzaakt omvangrijke problemen die doorgaans niet zelfstandig kunnen worden opgelost. Contact opnemen met een professional is verstandig. Het rioleringssysteem is zo uitgestrekt dat het eerste wat de technicus zal doen is de verstopte leiding vinden. Hij zal dan inschatten hoe de obstructie kan worden opgelost en welke instrumenten nodig is. Camera onderzoek wordt meestal toegepast om de obstructie te identificeren.
riool inspectie met camera Woeste Hoeve

Het niet schoonmaken van een verstopte riolering leidt tot verstrekkende gevolgen, zoals afvoerleidingbreuken, overstromingen en nare luchtjes. Het verlamt ook het gehele rioleringssysteem van het huis.

CV systemen

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de warmte regulatie in uw huis. Het is van cruciaal belang dat de cv zo krachtig en doeltreffend mogelijk zijn werk doet. Uw loodgieter Woeste Hoeve zal u graag helpen in al uw wensen op het gebied van centrale verwarming systemen. Een moderne, perfect onderhouden cv-ketel is efficiënter en biedt daarnaast een flinke besparing op de verwarmingskosten, plezier en warmte in het woonhuis.

Onmiddellijk een monteur nodig?

De spoeddienst is specifiek gericht op de hoogst urgente loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Bijv. een enorme opstopping in het afvoerkanaal, ernstige lekkage aan de riolering en een gebarsten (water) leiding.
Heeft u last van lekkage of een verstopte leiding dat niet kan wachten tot de volgende werkdag? Bel ons

Meest gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.