loodgieter apeldoorn

Loodgieter Wilp-Achterhoek

Onze andere diensten
Riool verstopt Wilp-Achterhoek
js_loader
Dag en nacht beschikbaar

Contacteer ons vandaag nog!

055-4567890
Wij komen in de volgende regio
spoedservice Wilp-Achterhoek
Loodgieter in Wilp-Achterhoek nodig?
055-4567890​

Verhelpen dichte afvoerleiding

Heeft u last van een dichtgelopen afvoer in de keuken, badkamer, toilet of douche? Vaak kunt u het probleem zelf verhelpen. Lukt dit niet? dan is het verstandig om loodgieter Wilp-Achterhoek te bellen. Onze loodgieters herstellen vlot en vakkundig de verstopte leiding. Een verstopping komt steevast onaangekondigd en op de hoogst gekke momenten. Onze loodgieters zijn daarom ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen beschikbaar. Indien de verstopping spoedeisend is, neem dan meteen contact met ons op.

Lek ontdekt in huis

Een waterlekkages in huis is een onaangename gebeurtenis die niet alleen afbreuk aan je woonhuis kan aanrichten en prijzige reparaties met zich teweegbrengt, maar in het ellendige geval ook voor schimmel kan dragen die je ziek maken. Een lekkage kan een behoorlijke belemmering zijn voor je woongenot. Het is daardoor van aanzienlijk belang om onmiddellijk actie te ondernemen zodra je een waterlek in de woning vind.

Last van lekkage in het dak

Een daklekkage is doorgaans een dure en tijdrovende reparatie. Onze monteurs hebben de ervaring en competentie om elk type lekkage te traceren en te herstellen. Zij kunnen u ook adviseren over de follow-up van schade, zoals waterschade, schimmel of verrot hout. Mits noodzakelijk kunnen onze loodgieters ook onderhoud en reparatie van lood- en zinkwerk verrichten. Benieuwd wat onze dakdekkers voor u kunnen doen? Neem contact met ons op.

Riool ontstoppen

De riolering is de hoofdleiding waar alle afvoeren samenkomen. Een opstopping in het rioleringssysteem zorgt voor grote sores, die veelal niet zelf te verhelpen zijn. Het inschakelen van de loodgieter is aan te raden. Het riool is zodanig lang dat het vaststellen van de opstopping het eerste is wat de loodgieter gaat doen. Aansluitend zal de loodgieter kijken hoe de verstopping op te lossen, welke instrumenten hierbij nodig zijn. Camera onderzoek wordt veelal gebruikt om de verstopte rioolbuis te herkennen.
riool inspectie met camera Wilp-Achterhoek

Het niet herstellen van een slecht doorlopend afvoerbuis heeft strekkende effecten zoals wateroverlast, overstromingen en nare luchtjes. Het blokkeert tegelijkertijd het complete rioleringssysteem in uw verblijf.

Centrale Verwarming

De cv regelt dat uw huis verwarmt wordt. Het is van cruciaal belang dat de boiler zo goed en winstgevend mogelijk functioneert. Loodgieter Wilp-Achterhoek helpt u graag bij alle veel voorkomende boiler reparaties. Een klasse onderhouden en moderne ketel is sterker en bied naast een fikse besparing op de energieafrekening ook woonplezier en warmte in de woning.

Onmiddellijk een loodgieter nodig? Bel ons!

Onze spoedservice is exclusief opgericht voor de meest dringende loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Daarbij horen ook grote rioolverstoppingen, grote leidinglekken en leidingbreuken.
Heeft u last van lekkages of een verstopte leiding die niet kan wachten tot de volgende werkdag? Bel onze monteur!

Vaak gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.