loodgieter apeldoorn

Loodgieter Wiesel

Diensten
Riool verstopt Wiesel
js_loader
Altijd bereikbaar

Maak een afspraak

055-4567890
Wij komen in de volgende regio‘s
spoedservice Wiesel
Direct een loodgieter in Wiesel nodig?
055-4567890​

Verhelpen dicht geraakte afvoer

Heeft u hinder van een dichtgelopen afvoerleiding in de keuken, douche, badkamer of toilet? Doorgaans kunt u het probleem zelf verhelpen. Gaat dit niet? dan is het slim om de loodgieter in te schakelen. Loodgieter Wiesel verhelpen pijlsnel en vakkundig de verstopte afvoer. Een verstopte leiding komt altijd onaangekondigd en op de meest gekke momenten. Onze loodgieters zijn daardoor ook ’s nachts, in het weekeinde en op feestdagen bereikbaar. Als de ontstoppen urgent is, neem dan onmiddellijk contact met onze monteurs op.

Lek ontdekt in de woning?

Lekkages in de woning kan een heuse nachtmerrie zijn, omdat het niet alleen afbreuk aan je woning kan teweegbrengen en prijzige reparatiekosten met zich meebrengt, maar in het slechtste geval ook voor de groei van schimmel kan zorgen die je ziek kan maken. Een lekkage kan een redelijke belemmering zijn voor je woongenot en kan hierdoor een aanslag op je gebruikelijke routine vormen. Daarom is het van aanzienlijk belang om meteen actie te ondernemen zodra je een lek in de woning opmerkt. Het is cruciaal om vlug te handelen om verdere afbreuk en narigheid te vermeiden.

Overlast van waterlekkage aan het dak

Een daklekkage is doorgaans een tijdrovende en prijzige reparatie om op te lossen. Onze technici hebben de ervaring en expertise meegenomen om elke denkbare lekken op het dak op te sporen en op te lossen. Ook kunnen zij u suggereren over de ontdekking zoals waterschade, schimmels of waterdoordrongen houtwerk. Daarnaast kunnen wij lood- en zinkwerk inspecteren en renoveren wanneer noodzakelijk. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.

Riool verstopping verhelpen

De riolering is de afvoer waar iedere afvoerleiding op uit komen. Een opstopping in het riool zorgt voor enorme narigheden, die veelal niet zelf te verhelpen zijn. Het contacteren van de loodgieter is de enige oplossing. Het rioleringssysteem is dermate lang dat het traceren van de obstructie het eerste is wat de loodgieter Wiesel zal doen. Aansluitend zal de loodgieter kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke apparatuur hierbij nodig is. Camera inspectie wordt vaak gebruikt om de opstopping te identificeren.
riool inspectie met camera Wiesel

Het niet verhelpen van een verstopt afvoerbuis heeft vergaande gevolgen zoals afvoerleidingbreuken, ondergelopen ruimtes en stank overlast. Het blokkeert bovendien het complete afvoersysteem in het verblijf.

Centrale Verwarming installatie

De cv zorgt ervoor dat uw woning verwarmt wordt. Het is van fundamenteel belang dat de cv zo optimaal en winstgevend mogelijk functioneert. Loodgieter Wiesel ondersteund u graag bij alle veel voorkomende cv taken. Een klasse verzorgde en moderne cv ketel is efficienter en bied naast een fikse besparing in energiekosten ook woonplezier en warmte in het woonhuis.

24 uur expert - onze monteurs zijn dienstbaar

De loodgieter spoeddienst is specifiek gericht op de uiterst urgente soorten loodgieterswerkzaamehden die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Bijvoorbeeld een grootschalige obstructie in het rioleringssysteem, ernstige lekkages aan het riool en een gesprongen leiding.
Lekkages of serieuze verstopping? onze spoed loodgieter staat dag en nacht voor u klaar!

Meest gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.