loodgieter apeldoorn

Loodgieter Wenum

Werkzaamheden
Riool verstopt Wenum
js_loader
Tot uw dienst

Neem contact op

055-4567890
Wij werken bij u in Wenum
spoedservice Wenum
Loodgieter in Wenum nodig?
055-4567890​

Verstopte afvoerleiding gangbaar maken

Heeft u een dichte afvoer in de keuken, badkamer, toilet of douche? U kunt dit probleem doorgaans zelf oplossen. Wil dit niet, dan is het aan te raden een loodgieter bellen uit Wenum. Onze loodgieters kunnen de verstopte leiding razendsnel en kundig oplossen. Een verstopte leiding komt pertinent op de meest onmogelijke en gekke tijden voor. Daarom zijn wij dag en nacht beschikbaar. Mits de verstopte leiding dringend is, bel ons.

Hinder van lekkage in huis?

Waterlekkages in de woning kan een heuse nachtmerrie zijn, aangezien het niet alleen afbreuk aan je woning kan aanrichten en hoge herstelkosten met zich teweegbrengt, maar in het slechtste geval ook voor de groei van schimmel kan zorgen die je ziek kan maken. Een waterlek kan een behoorlijke belemmering zijn voor je woongenot en kan daardoor een impact op je gebruikelijke routine vormen. Daarom is het van vitaal belang om onmiddellijk actie te ondernemen zodra je een lek in de woning opmerkt. Het is cruciaal om snel te handelen om verdere afbreuk en ellende te vermeiden.

Daklekkage oplossen

Lekkage aan het dak is vaak een dure en tijdrovende reparatie. Onze dakdekkers hebben de expertise en deskundigheid om elk gebruikelijk daklekkage te traceren en te herstellen. Zij kunnen ook aanraden over de follow-up van schade, zoals waterschade, schimmel of vergaan houtwerk. Indien nodig kunnen onze dakdekkers ook onderhoud en reparatie van loodwerk verrichten. Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen doen? Neem contact met ons op.

Afvoer naar het riool verstopt

De riolering is de hoofdleiding waar alle afvoerleidingen op elkaar aansluiten. Een verstopping in het rioleringssysteem zorgt voor omvangrijke problemen die doorgaans niet zelfstandig kunnen worden verholpen. Contact opnemen met een professional is verstandig. De riolering is zo uitgestrekt dat het eerste wat de loodgieter zal doen is de verstopping traceren. Hij zal dan beoordelen hoe de obstructie kan worden verholpen en wat voor apparatuur nodig is. Een camera-inspectie wordt veel toegepast om de obstructie vast te stellen.
riool inspectie met camera Wenum

Het niet reinigen van een verstopt afvoerkanaal leidt tot ernstige gevolgen, bijvoorbeeld afvoerleidingbreuken, overstromingen en stank uit het riool. Het stokt ook het gehele afvoersysteem van het huis.

CV installatie

De centrale verwarming zorgt voor de verwarming van uw huis. Het is van cruciaal belang dat de cv zo efficiënt en doeltreffend mogelijk zijn werk doet. Uw loodgieter Wenum helpt u graag met al uw behoeften op het gebied van centrale verwarming. Een moderne, goed onderhouden verwarmingsketel werkt kosten besparend en biedt daarnaast een aanzienlijke besparing op de stookkosten, wooncomfort en warmte in het verblijf.

Nu een monteur inschakelen

Onze spoeddienst is expliciet bedoeld voor de meest urgente sanitaire werkzaamheden die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag. Denk hierbij aan een grote verstopping in het afvoerkanaal, ernstige lekkage aan de afvoer en een gesprongen leiding.
Heeft u last van lekkage of een verstopte leiding dat niet kan wachten tot de volgende werkdag? Bel ons

Veel gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.