loodgieter apeldoorn

Loodgieter Wenum

Werkzaamheden
Riool verstopt Wenum
js_loader
Tot uw dienst

Neem contact op

055-4567890
Wij werken bij u in Wenum
spoedservice Wenum
Loodgieter in Wenum nodig?
055-4567890​

Verstopte afvoerleiding gangbaar maken

Heeft u last van een verstopte afvoer in de keuken, badkamer, toilet of douche? Doorgaans kunt u dit probleem zelf oplossen. Gaat dit niet? dan is het verstandig om de loodgieter in te schakelen. Wij verhelpen razendsnel en kundig de dichte afvoer. Een verstopping komt steevast ongelegen en op de meest gekke momenten. Onze loodgieters zijn daardoor ook ’s avonds, in het weekeinde en op feestdagen bereikbaar. Wanneer de ontstoppen spoedeisend is, neem dan meteen contact met ons op.

Watervlekken in het plafon oplossen

Waterlekkages in de woning kan een heuse nachtmerrie zijn, aangezien het niet alleen afbreuk aan je woning kan aanrichten en hoge herstelkosten met zich teweegbrengt, maar in het slechtste geval ook voor de groei van schimmel kan zorgen die je ziek kan maken. Een waterlek kan een behoorlijke hindernis zijn voor je woongenot en kan daardoor een impact op je gebruikelijke routine vormen. Daarom is het van vitaal belang om onmiddellijk actie te ondernemen zodra je een lek in de woning opmerkt. Het is cruciaal om snel te handelen om verdere afbreuk en ellende te vermeiden.

Last van waterlekkage in het dak

Lekkage aan het dak is vaak een dure en tijdrovende reparatie. Onze dakdekkers hebben de expertise en deskundigheid om elk gebruikelijk daklekkage te traceren en te herstellen. Zij kunnen ook aanraden over de follow-up van schade, zoals waterschade, schimmel of vergaan houtwerk. Indien nodig kunnen onze dakdekkers ook onderhoud en reparatie van loodwerk verrichten. Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen doen? Neem contact met ons op.

Afvoer naar het riool verstopt

De riolering is de hoofdleiding waar alle afvoerleidingen op elkaar aansluiten. Een verstopping in het rioleringssysteem zorgt voor grote problemen die doorgaans niet zelfstandig kunnen worden verholpen. Contact opnemen met een professional is verstandig. De riolering is zo groot dat het eerste wat de loodgieter zal doen is de verstopping traceren. De monteur zal dan beoordelen hoe de obstructie kan worden verholpen en wat voor instrumenten nodig is. Een camera-inspectie wordt veel toegepast om de obstructie vast te stellen.
riool inspectie met camera Wenum

Het negeren van een slecht doorlopend riool heeft strekkende effecten bijvoorbeeld afvoerleidingbreuken, overstromingen en riool lucht. Het blokkeert tegelijkertijd het complete afvoersysteem in uw huis.

CV installatie

De cv regelt dat uw woning verwarmt wordt. Het is van essentieel belang dat de cv zo goed en productief mogelijk werkt. Loodgieter Wenum helpt u graag bij alle voorkomende cv werkzaamheden. Een klasse verzorgde en geavanceerde ketel is sterker en bied naast een flinke besparing op de energieafrekening ook wooncomfort en warmte in het verblijf.

Meteen een monteur nodig?

Onze spoedservice is specifiek ontworpen voor de uiterst dringende loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Daarbij horen ook grote rioolverstoppingen, grote lekkages en leidingbreuken.
Heeft u last van lekkage of een verstopte leiding dat niet kan wachten tot de volgende werkdag? Bel ons

Veel gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.