loodgieter apeldoorn

Loodgieter Vaassense Broek

Onze overige diensten
Riool verstopt Vaassense Broek
js_loader
Altijd bereikbaar

Maak een afspraak

055-4567890
Wij zijn direct ter plekke op uw adres
spoedservice Vaassense Broek
Met spoed een loodgieter in Vaassense Broek nodig?
055-4567890​

Ontstoppen verstopte leiding

Heeft u hinder van een geblokkeerde afvoer in de keuken, badkamer, toilet of douche? Doorgaans kunt u dit probleem zelf oplossen. Gaat dit niet? dan is het raadzaam om ons in te schakelen. Wij herstellen snel en vakkundig de dichte afvoer. Een verstopte leiding komt steevast ongelegen en op de hoogst gekke tijdstippen. Wij zijn daardoor ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen bereikbaar. Mits de verstopping spoedeisend is, neem dan onmiddellijk contact met onze monteurs op.

Lekkages herstellen

Een waterlekkages in de woning kan zeer hinderlijk zijn, omdat het niet alleen afbreuk aan het verblijf kan teweegbrengen en hoge reparatiekosten met zich meebrengt, maar in het akeligste geval ook kan leiden tot de toename van schimmels die je ziek kan maken. Een lekkage kan een behoorlijke belemmering zijn voor het dagelijkse leven. Daardoor is het van aanzienlijk belang om meteen actie te ondernemen zodra een lek in huis wordt geconstateerd.

Overlast van daklekkage

Lekkages aan het dak is normaal gesproken een tijdrovende en dure reparatie om op te lossen. Onze technici hebben de ervaring en deskundigheid meegenomen om elke denkbare lekkages op het dak te traceren en te herstellen. Tevens kunnen onze monteurs u suggereren over vervolgschade zoals waterschades, schimmel of rottend houtwerk. Bovendien kunnen wij lood- en zinkwerk onderhouden en repareren indien nodig. Neem vandaag nog contact op met onze monteurs of vraag een kostenloze prijsopgave aan.

Hardnekkige verstopping in de riolering herstellen

Het rioleringssysteem is de afvoer waarop alle afvoerleidingen op zijn aangesloten. Een verstopping in het rioleringssysteem zorgt voor omvangrijke problemen die in de meeste gevallen niet alleen kunnen worden verholpen. Contact opnemen met een professional is raadzaam. Het rioleringssysteem is zo uitgestrekt dat het eerste wat de monteur zal doen is de verstopte leiding lokaliseren. De monteur zal dan inschatten hoe de verstopping kan worden verholpen en wat voor instrumenten nodig is. Camera onderzoek wordt meestal toegepast om de verstopping te herkennen.
riool inspectie met camera Vaassense Broek

Het negeren van een verstopt riool heeft vergaande gevolgen zoals wateroverlast, ondergelopen ruimtes en riool lucht. Het blokkeert tevens het complete afvoersysteem in uw woning.

CV systemen

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de warmte regulatie in uw huis. Het is van fundamenteel belang dat de ketel zo efficiënt en slim mogelijk zijn werk uitvoert. De loodgieter Vaassense Broek helpt graag in al uw behoeften op het gebied van centrale verwarming systemen. Een moderne, perfect onderhouden verwarmingsketel werkt kosten besparend en geeft tevens een aanzienlijke besparing op de energieafrekening, wooncomfort en warmte in de woning.

24 uur monteur - wij zijn dienstbaar

De spoedservice is expliciet bedoeld voor de hoogst dringende soorten loodgieterswerkzaamehden dat niet kan wachten tot de eerstvolgende dag. Bijvoorbeeld een grootschalige opstopping in het riool, ernstige lekkages aan de riolering en een gebarsten (water) leiding.
Hinder van lekkages of een grote verstopping? Bel ons

Veel gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.