loodgieter apeldoorn

Loodgieter Vaassense Broek

Onze overige diensten
Riool verstopt Vaassense Broek
js_loader
Altijd bereikbaar

Maak een afspraak

055-4567890
Wij zijn direct ter plekke op uw adres
spoedservice Vaassense Broek
Met spoed een loodgieter in Vaassense Broek nodig?
055-4567890​

Ontstoppen verstopte leiding

Heeft u hinder van een geblokkeerde afvoer in de keuken, badkamer, toilet of douche? Doorgaans kunt u dit probleemgeval zelf oplossen. Lukt dit niet? dan is het raadzaam om ons in te schakelen. Wij verhelpen snel en vakkundig de dichte afvoer. Een verstopte leiding komt steevast ongelegen en op de hoogst gekke tijdstippen. Wij zijn daardoor ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen bereikbaar. Mits de verstopping spoedeisend is, neem dan onmiddellijk contact met onze monteurs op.

Hinder van waterlekkage in de woning

Een waterlekkage in de woning is een onaangename situatie die niet alleen afbreuk aan je woonhuis kan veroorzaken en hoge reparaties met zich meebrengt, maar in het akeligste geval ook voor schimmel kan zorgen die je ziek maken. Een lek kan een behoorlijke overlast zijn voor het dagelijkse leven. Het is daardoor van aanzienlijk belang om acuut actie te ondernemen zodra je een lekkage in de woning opmerkt.

Lekkage in het dak oplossen

Lekkages aan het dak is normaal gesproken een tijdrovende en dure reparatie om te verhelpen. Onze technici hebben de ervaring en deskundigheid meegenomen om elke denkbare lekkages op het dak te vinden en op te lossen. Tevens kunnen onze monteurs u aanbevelen over vervolgschade zoals waterschades, schimmel of rottend houtwerk. Bovendien kunnen wij lood- en zinkwerk inspecteren en repareren indien nodig. Neem vandaag nog contact op met onze monteurs of vraag een kostenloze prijsopgave aan.

Hardnekkige verstopping in de riolering herstellen

Het rioleringssysteem is de afvoer waar iedere afvoer op uit komen. Een opstopping in het rioleringssysteem zorgt voor grote narigheden, die doorgaans niet zelf te verhelpen zijn. Het contacteren van de loodgieter is de enige oplossing. Het rioleringssysteem is zodanig lang dat het ontdekken van de opstopping het eerste is wat de monteur zal doen. Vervolgens zal hij kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke instrumenten hierbij nodig is. Camera onderzoek wordt veelal gebruikt om de verstopte afvoer te vinden.
riool inspectie met camera Vaassense Broek

Het niet schoonmaken van een verstopt riool leidt tot verstrekkende gevolgen, zoals wateroverlast, ondergelopen ruimtes en riool lucht. Het blokkeert ook het gehele afvoersysteem van het huis.

CV systemen

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de warmte regulatie in uw huis. Het is van fundamenteel belang dat de ketel zo efficiënt en slim mogelijk zijn werk uitvoert. De loodgieter Vaassense Broek helpt graag in al uw behoeften op het gebied van centrale verwarming systemen. Een moderne, perfect onderhouden verwarmingsketel werkt kosten besparend en geeft tevens een aanzienlijke besparing op de energieafrekening, wooncomfort en warmte in uw woning.

Direct een monteur nodig?

De spoedservice is specifiek ontworpen voor de meest urgente loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Daartoe behoren grote rioolverstoppingen, grote leidinglekken en waterleidingbreuken.
Hinder van lekkages of een grote verstopping? Bel ons

Veel gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.