loodgieter apeldoorn

Loodgieter Vaassen

Onze overige diensten
Riool verstopt Vaassen
js_loader
Tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

055-4567890
Wij werken in de volgende gebieden
spoedservice Vaassen
Loodgieter Vaassen, bel nu!
055-4567890​

Dichte afvoer gangbaar maken

Heeft u een dichte afvoerleiding in uw toilet, badkamer, douche of keuken? U kunt dit probleemgeval normaliter zelf verhelpen. Lukt dit niet, dan moet u de loodgieter bellen uit Vaassen. Wij kunnen de verstopte leiding razendsnel en vakkundig ontstoppen. Een verstopte leiding komt altijd op de meest ongelegen en gekke tijden voor. Daardoor zijn onze loodgieters dag en nacht beschikbaar. Indien de verstopte riolering spoedeisend is, bel ons.

Lekkage in het plafon verhelpen

Waterlekkages in de woning kan een heuse nachtmerrie zijn, omdat het niet alleen schade aan je woonhuis kan aandoen en prijzige reparatiekosten met zich teweegbrengt, maar in het akeligste geval ook voor de toename van schimmel kan zorgen die je ziek kan maken. Een lekkage kan een redelijke belemmering zijn voor je dagelijkse leven en kan hierdoor een aanslag op je dagelijkse routine vormen. Vandaar is het van aanzienlijk belang om acuut actie te ondernemen zodra je een waterlek in de woning ziet. Het is belangrijk om snel te handelen om verdere schade en problemen te voorkomen.

Daklekkage verhelpen

Een daklekkage is doorgaans een prijzige en tijdrovende reparatie. Onze dakdekkers hebben de ervaring en competentie om elk type daklekkage op te sporen en te repareren. Zij kunnen ook aanraden over de vervolgstappen van beschadiging, zoals waterschade, schimmel of vergaan hout. Indien nodig kunnen wij ook onderhoud en reparatie van zinkwerk verrichten. Nieuwsgierig wat onze dakdekkers voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Opstopping in de riolering oplossen

Het rioleringssysteem is de leiding waar alle afvoeren samenkomen. Een opstopping in het riool zorgt voor grote narigheden, die meestal niet zelf te verhelpen zijn. Het contacteren van professionele hulp is de beste keuze. Het rioleringssysteem is dermate lang dat het lokaliseren van de verstopping het eerste is wat de monteur zal doen. Daarna zal de loodgieter kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke instrumenten hierbij nodig is. Camera onderzoek wordt regelmatig gebruikt om de opstopping te vinden.
riool inspectie met camera Vaassen

Het negeren van een verstopt rioolbuis heeft vergaande effecten bijvoorbeeld wateroverlast, ondergelopen ruimtes en stank uit het riool. Het blokkeert tevens het complete rioolsysteem in uw woning.

Centrale Verwarming installatie

De CV ketel zorgt voor de warmte regulatie in uw huis. Het is van wezenlijk belang dat de ketel zo efficiënt en slim mogelijk zijn werk doet. Uw loodgieter Vaassen helpt graag aan al uw wensen op het gebied van centrale verwarming systemen. Een geavanceerd, goed onderhouden verwarmingsketel werkt kosten besparend en geeft tevens een fikse besparing op de verwarmingskosten, plezier en warmte in uw woning.

Direct een loodgieter inschakelen

De spoed loodgieterdienst is speciaal opgericht voor de uiterst dringende loodgieters werkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Daarbij horen ook grootschalige afvoerverstoppingen, grote lekkages en waterleidingbreuken.
Last van lekkages of een ernstige verstopte leiding? Neem contact op

Vaak gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.