loodgieter apeldoorn

Loodgieter Vaassen

Andere diensten
Riool verstopt Vaassen
js_loader
Tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

055-4567890
Wij zijn direct ter plekke op uw adres
spoedservice Vaassen
Loodgieter Vaassen, bel nu!
055-4567890​

Dichte afvoer gangbaar maken

Heeft u een dichte afvoerleiding in uw toilet, badkamer, douche of keuken? U kunt dit probleemgeval doorgaans zelf verhelpen. Lukt dit niet, dan moet u een loodgieter bellen uit Vaassen. Onze loodgieters kunnen de verstopte leiding razendsnel en vakkundig oplossen. Een verstopte leiding komt altijd op de meest ongelegen en gekke tijden voor. Daardoor zijn onze loodgieters dag en nacht beschikbaar. Indien de verstopte riolering spoedeisend is, bel de loodgieter.

Lekkage in het plafon verhelpen

Een lekkages in de woning is een onaangename gebeurtenis die niet alleen schade aan de woning en prijzige reparatiekosten kan aandoen, desalniettemin in het akeligste geval ook kan resulteren tot schimmel waarvan je ziek kan worden. Een waterlekkage kan een werkelijke belemmering zijn voor het dagelijks leven. Daarom is het van onmisbaar belang om direct actie te ondernemen zodra een lekkage in de woning wordt gevonden.

Daklekkage verhelpen

Een daklekkage is doorgaans een tijdrovende en kostbare reparatie om te verhelpen. Onze technici hebben de ervaring en expertise in huis om iedere soort lekkages op het dak te vinden en op te lossen. Ook kunnen zij u adviseren over vervolgschade zoals waterschade, schimmel of waterdoordrongen framewerk. Daarnaast kunnen onze monteurs lood- en zinkwerk inspecteren en vernieuwen indien nodig. Neem direct nog contact met ons op of vraag een kostenloze offerte aan.

Opstopping in de riolering oplossen

Het rioleringssysteem is de leiding waar alle afvoeren samenkomen. Een opstopping in het riool zorgt voor grote narigheden, die meestal niet zelf te verhelpen zijn. Het contacteren van professionele hulp is de beste keuze. Het rioleringssysteem is dermate lang dat het lokaliseren van de verstopping het eerste is wat de monteur zal doen. Daarna zal de loodgieter kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke instrumenten hierbij nodig is. Camera onderzoek wordt regelmatig gebruikt om de opstopping te vinden.
riool inspectie met camera Vaassen

Het niet schoonmaken van een verstopt riool leidt tot ernstige gevolgen, bijvoorbeeld wateroverlast, ondergelopen ruimtes en stank uit het riool. Het blokkeert ook het hele rioolsysteem van het huis.

Centrale Verwarming installatie

De cv zorgt ervoor dat uw woonhuis opgewarmt wordt. Het is van fundamenteel belang dat uw cv zo optimaal en rendabel mogelijk draait. Loodgieter Vaassen helpt u graag bij alle veel voorkomende cv klussen. Een klasse onderhouden en geavanceerde boiler is sterker en bied naast een flinke besparing op de energierekening ook plezier en warmte in uw woning.

Nu een loodgieter inschakelen

De spoed loodgieterdienst is speciaal opgericht voor de uiterst dringende loodgieters werkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Daarbij horen ook grootschalige afvoerverstoppingen, grote lekkages en waterleidingbreuken.
Last van lekkages of een ernstige verstopte leiding? Neem contact op

Vaak gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.