loodgieter apeldoorn

Loodgieter Twello

Onze andere diensten
Riool verstopt Twello
js_loader
24/7 dienstbaar

Contacteer ons vandaag nog!

055-4567890
Wij zijn direct ter plekke op uw locatie
spoedservice Twello
Met spoed een loodgieter in Twello nodig?
055-4567890​

Dichte leiding ontstoppen

Heeft u een verstopte riolering in uw toilet, keuken, douche of badkamer? U kunt dit probleem doorgaans zelf herstellen. Zo niet, dan moet u de loodgieter bellen uit Twello. Onze loodgieters kunnen de verstopping vlot en vakkundig oplossen. Een opstopping komt altijd op de meest onmogelijke en gekke tijden voor. Daarom zijn onze loodgieters dag en nacht beschikbaar. Als de verstopping urgent is, bel ons.

Lekkage oplossen

Een lekkages in huis is een onaangename gebeurtenis die niet alleen afbreuk aan je woonhuis kan aanrichten en prijzige reparaties met zich teweegbrengt, maar in het slechtste geval ook voor schimmel kan dragen die je ziek maken. Een lek kan een behoorlijke hinder zijn voor je dagelijkse leven. Het is daardoor van aanzienlijk belang om meteen actie te ondernemen zodra je een lekkage in huis ziet.

Verhelpen waterlekkage in het dak

Een daklekkage is vaak een prijzige en langdurige reparatie. Onze technici hebben de kennis en bekwaamheid om elk soort lekkage op te sporen en te herstellen. Onze dakdekkers kunnen u ook aanbevelen over de vervolgstappen van beschadiging, zoals waterschade, schimmels of vergaan houtwerk. Indien noodzakelijk kunnen onze dakdekkers ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van lood- en zinkwerk uitvoeren. Nieuwsgierig wat onze loodgieters voor u kunnen doen? Vraag een vrijblijvende offerte aan..

Rioleringssysteem ontstoppen

De riolering is de hoofdleiding waarop alle afvoeren samen komen. Een verstopping in het riool zorgt voor grote problemen die in de meeste gevallen niet zelfstandig kunnen worden verholpen. Contacteren van een professional is verstandig. De riolering is zo lang dat het eerste wat de monteur zal doen is de verstopping vinden. Hij zal dan beoordelen hoe de obstructie kan worden verholpen en welke apparatuur nodig is. Een camera-inspectie wordt vaak toegepast om de obstructie te herkennen.
riool inspectie met camera Twello

Het niet schoonmaken van een verstopt riool leidt tot ernstige gevolgen, bijvoorbeeld leidingbreuken, ondergelopen ruimtes en stank overlast. Het stokt ook het hele afvoersysteem van de woning.

CV installatie

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de warmte regulatie in uw huis. Het is van cruciaal belang dat de ketel zo efficiënt en doeltreffend mogelijk werkt. Uw loodgieter in Twello helpt graag aan al uw wensen op het gebied van centrale verwarming. Een moderne, goed onderhouden verwarmingsketel werkt kosten besparend en biedt bovendien een aanzienlijke besparing op de stookkosten, plezier en warmte in uw woning.

Direct een spoed loodgieter nodig?

De spoedservice is expliciet bedoeld voor de meest urgente loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Denk hierbij aan een enorme obstructie in het afvoerkanaal, kritieke lekkage aan de riolering en een gesprongen leiding.
Heeft u last van lekkage of een verstopping dat niet kan wachten tot de volgende werkdag? Bel ons

Veel gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.