loodgieter apeldoorn

Loodgieter Twello

Onze andere diensten
Riool verstopt Twello
js_loader
24/7 dienstbaar

Contacteer ons vandaag nog!

055-4567890
Wij zijn direct ter plekke op uw locatie
spoedservice Twello
Met spoed een loodgieter in Twello nodig?
055-4567890​

Dichte leiding ontstoppen

Heeft u een verstopte riolering in uw toilet, keuken, douche of badkamer? U kunt dit probleem doorgaans zelf herstellen. Zo niet, dan moet u de loodgieter bellen uit Twello. Onze loodgieters kunnen de verstopping vlot en vakkundig oplossen. Een opstopping komt altijd op de meest onmogelijke en gekke tijden voor. Daarom zijn onze loodgieters dag en nacht beschikbaar. Als de verstopping urgent is, bel ons.

Lekkage ontdekt in huis

Een waterlekkage in de woning is een onaangename situatie die niet alleen afbreuk aan je woonhuis kan veroorzaken en prijzige reparaties met zich meebrengt, maar in het slechtste geval ook voor schimmel kan zorgen die je ziek maken. Een lekkage kan een behoorlijke hinder zijn voor het dagelijkse leven. Het is daardoor van aanzienlijk belang om onmiddellijk actie te ondernemen zodra je een lekkage in de woning ziet.

Overlast van lekkage in het dak

Een daklekkage is vaak een prijzige en langdurige reparatie. Onze technici hebben de kennis en bekwaamheid om elk voorkomend lekkage op te sporen en te herstellen. Onze dakdekkers kunnen u ook aanbevelen over de vervolgstappen van beschadiging, zoals waterschade, schimmels of vergaan houtwerk. Indien noodzakelijk kunnen onze dakdekkers ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van lood en zinkwerk uitvoeren. Nieuwsgierig wat onze loodgieters voor u kunnen doen? Vraag een vrijblijvende offerte aan..

Rioleringssysteem ontstoppen

Het rioleringssysteem is de hoofdleiding waar alle afvoeren samenkomen. Een opstopping in het riool zorgt voor enorme problemen, die veelal niet zelf op te lossen zijn. Het contacteren van professionele hulp is aan te raden. Het rioleringssysteem is dermate lang dat het ontdekken van de opstopping het eerste is wat de loodgieter gaat doen. Daarna zal de monteur kijken hoe de verstopping op te lossen, welke apparatuur hierbij nodig is. Camera inspectie wordt veelal gebruikt om de opstopping te herkennen.
riool inspectie met camera Twello

Het niet schoonmaken van een verstopt afvoerkanaal leidt tot ernstige gevolgen, bijvoorbeeld afvoerleidingbreuken, ondergelopen ruimtes en stank overlast. Het stokt ook het hele afvoersysteem van de woning.

CV installatie

De cv zorgt ervoor dat uw huis opgewarmt wordt. Het is van wezenlijk belang dat uw boiler zo goed en winstgevend mogelijk werkt. Loodgieter Twello helpt u graag bij alle veel voorkomende boiler reparaties. Een goed verzorgde en geavanceerde ketel is efficienter en bied naast een enorme besparing op de energieafrekening ook plezier en warmte in uw woning.

24/7 loodgieter, wij zijn bereikbaar

De spoedservice is expliciet bedoeld voor de meest urgente loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Denk hierbij aan een enorme obstructie in het afvoerkanaal, ernstige lekkage aan de riolering en een gesprongen leiding.
Heeft u last van lekkage of een verstopping dat niet kan wachten tot de volgende werkdag? Bel ons

Veel gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.