loodgieter apeldoorn

Loodgieter Teuge

Werkzaamheden
Riool verstopt Teuge
js_loader
Tot uw dienst

Maak een afspraak

055-4567890
Wij zijn direct ter plekke op uw adres
spoedservice Teuge
Snel een loodgieter in Teuge nodig?
055-4567890​

Verstopte afvoer gangbaar maken

Heeft u een dichte afvoerleiding in uw toilet, badkamer, douche of keuken? U kunt dit probleemgeval doorgaans zelf verhelpen. Zo niet, dan moet u een loodgieter bellen uit Teuge. Onze loodgieters kunnen de verstopte leiding snel en vakkundig fixen. Een verstopte leiding komt pertinent op de meest ongelegen en gekke tijden voor. Daardoor zijn onze loodgieters 24/7 beschikbaar. Ingeval de verstopping spoedeisend is, bel de loodgieter Teuge.

Hinder van waterlekkage in de woning?

Een lekkage in huis is een onaangename situatie die niet alleen schade aan je woonhuis kan veroorzaken en prijzige herstelkosten met zich teweegbrengt, maar in het akeligste geval ook voor schimmels kan zorgen die je ziek maken. Een lekkage kan een redelijke overlast zijn voor het woongenot. Het is daarom van groot belang om direct actie te ondernemen zodra je een waterlek in huis ziet.

Herstellen waterlekkage aan het dak

Een daklekkage is vaak een dure en slepende reparatie. Onze dakdekkers hebben de ervaring en deskundigheid om elk gebruikelijk daklek op te sporen en te herstellen. Zij kunnen u ook adviseren over de vervolgstappen van beschadiging, zoals waterschade, schimmel of aangetast houtwerk. Mits noodzakelijk kunnen onze dakdekkers ook onderhoud en reparatie van lood- en zinkwerk uitvoeren. Benieuwd wat onze dakdekkers voor u kunnen doen? Neem contact met ons op.

Afvoer naar het rioleringssysteem verstopt

Het riool is de leiding waarop alle afvoerleidingen samen komen. Een verstopping in het riool veroorzaakt grote problemen die in de meeste gevallen niet alleen kunnen worden verholpen. Contacteren van een professional is raadzaam. Het riool is zo groot dat het eerste wat de loodgieter zal doen is de verstopte leiding opsporen. Hij zal dan inschatten hoe de verstopping kan worden verholpen en welke apparatuur nodig zijn. Een camera-onderzoek wordt vaak toegepast om de verstopping vast te stellen.
riool inspectie met camera Teuge

Het niet herstellen van een verstopt afvoer heeft vergaande gevolgen bijvoorbeeld leidingbreuken, ondergelopen ruimtes en stank uit het riool. Het blokkeert bovendien het complete rioolsysteem in het huis.

Centrale Verwarming installatie

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de warmte regulatie in het woonhuis. Het is van essentieel belang dat de ketel zo efficiënt en slim mogelijk werkt. De loodgieter Teuge helpt graag in al uw wensen op het gebied van centrale verwarming. Een moderne, perfect onderhouden verwarmingsketel werkt kosten besparend en geeft bovendien een flinke besparing op de energiekosten, comfort en warmte in uw woning.

Nu een expert inschakelen

De loodgieter spoeddienst is speciaal bedoeld voor de meest dringende soorten loodgieterswerkzaamehden dat niet kan wachten tot de eerstvolgende werkdag. Denk hierbij aan een enorme opstopping in het riool, kritieke lekkages aan de riolering en een gesprongen (water) leiding.
Lekken of ernstige verstopte leiding? onze spoed loodgieter staat altijd voor u klaar!

Meest gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.