loodgieter apeldoorn

Loodgieter ’t Laar

Onze overige diensten
Riool verstopt ’t Laar
js_loader
24/7 tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

055-4567890
Wij komen bij u in ’t Laar
spoedservice ’t Laar
Loodgieter in ’t Laar nodig?
055-4567890​

Ontstoppen dichte leiding

Heeft u een dichte afvoer in uw toilet, keuken, douche of badkamer? U kunt dit probleem veelal zelf verhelpen. Lukt dit niet, dan is het aan te raden de loodgieter contacteren uit ’t Laar. Loodgieter ’t Laar zullen de verstopping vlot en vakkundig fixen. Een opstopping komt immers op de meest onaangename en gekke momenten voor. Mede daardoor zijn wij 24/7 beschikbaar. Mits de verstopte pijpleiding urgent is, bel de loodgieter ’t Laar.

Lekkage verhelpen

Een waterlekkage in de woning is een onaangename situatie die niet alleen schade aan je huis kan veroorzaken en prijzige herstelkosten met zich meebrengt, maar in het slechtste geval ook voor schimmel kan zorgen die je ziek maken. Een lekkage kan een behoorlijke last zijn voor het dagelijkse leven. Het is dus van groot belang om direct actie te ondernemen wanneer je een waterlek in de woning ziet.

Verhelpen lekkage in het dak

Een daklekkage is doorgaans een slepende en prijzige reparatie om op te lossen. Onze dakdekkers hebben de kennis en deskundigheid onder de riem om elke denkbare lekken op het dak te vinden en op te lossen. Daarnaast kunnen zij u aanbevelen over vervolgschade zoals waterschade, schimmel of rottend framewerk. Tevens kunnen onze dakdekkers lood- en zinkwerk onderhouden en repareren indien dit nodig is. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.

Opstopping in de riolering verhelpen

Het rioleringssysteem is de hoofdleiding waar alle afvoeren op uit komen. Een verstopping in het rioleringssysteem zorgt voor grote problematiek, die meestal niet zelf te verhelpen zijn. Het contacteren van professionele hulp is de beste keuze. Het rioleringssysteem is zodanig lang dat het vinden van de opstopping het eerste is wat de loodgieter ’t Laar zal doen. Aansluitend zal hij kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke technieken hierbij nodig zijn. Camera inspectie wordt regelmatig gebruikt om de verstopte rioolbuis te vinden.
riool inspectie met camera ’t Laar

Het niet schoonmaken van een verstopte leiding leidt tot ernstige gevolgen, zoals wateroverlast, overstromingen en nare luchtjes. Het blokkeert ook het gehele rioolsysteem van de woning.

Centrale Verwarming

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de verwarming van uw woonhuis. Het is van cruciaal belang dat de centrale verwarming zo krachtig en slim mogelijk zijn werk uitvoert. De loodgieter in ’t Laar zal u graag helpen aan al uw wensen op het gebied van centrale verwarming systemen. Een moderne, perfect onderhouden verwarmingsketel werkt kosten besparend en biedt daarnaast een aanzienlijke besparing op de energierekening, wooncomfort en warmte in uw woning.

24 uur loodgieter, wij zijn bereikbaar

Onze spoeddienst is specifiek ontworpen voor de uiterst urgente loodgieterswerkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Daarbij horen ook grote afvoerverstoppingen, grote leidinglekken en leidingbreuken.
Lekkages of grote verstopping? onze spoed loodgieter staat 24/7 voor u klaar!

Meest gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.