loodgieter apeldoorn

Loodgieter Posterenk

Onze andere diensten
Riool verstopt Posterenk
js_loader
24/7 bereikbaar

Contacteer ons vandaag nog!

055-4567890
Wij komen bij u in Posterenk
spoedservice Posterenk
Loodgieter in Posterenk nodig?
055-4567890​

Verhelpen dicht geraakte leiding

Heeft u een verstopte riolering in uw keuken, badkamer, toilet of douche? U kunt dit probleemgeval normaliter zelf oplossen. Zo niet, dan is het raadzaam de loodgieter bellen uit Posterenk. Loodgieter Posterenk zullen de verstopping razendsnel en kundig ontstoppen. Een verstopte leiding komt immers op de meest ongelegen en gekke tijdstippen voor. Mede daardoor zijn wij 24/7 bereikbaar. Wanneer de verstopping dringend is, bel de loodgieter Posterenk.

Lekkage oplossen

Waterlekkage in huis kan een heuse nachtmerrie zijn, aangezien het niet alleen schade aan je woning kan teweegbrengen en prijzige reparatiekosten met zich teweegbrengt, maar in het akeligste geval ook voor de toename van schimmels kan zorgen die je ziek kan maken. Een lekkage kan een tamelijke belemmering zijn voor je woongenot en kan hierdoor een impact op je dagelijkse routine vormen. Vandaar is het van aanzienlijk belang om acuut actie te ondernemen wanneer je een waterlek in huis ziet. Het is cruciaal om snel te optreden om verdere schade en narigheid te vermeiden.

Last van waterlekkage in het dak

Een daklekkage is vaak een langdurige en prijzige reparatie om op te lossen. Onze dakdekkers hebben de kennis en deskundigheid in huis om elke denkbare lekken aan het dak op te sporen en op te lossen. Bovendien kunnen onze monteurs u recommanderen over vervolgschade zoals waterschades, schimmel of rottend houtwerk. Tevens kunnen wij lood- en zinkwerk onderhouden en vernieuwen wanneer dit noodzakelijk is. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Rioleringssysteem ontstoppen

Het rioleringssysteem is de hoofdleiding waarop alle afvoeren samen komen. Een verstopping in het riool veroorzaakt grote problemen die normaliter niet alleen kunnen worden verholpen. Contacteren van een professional is verstandig. Het rioleringssysteem is zo lang dat het eerste wat de monteur zal doen is de verstopping lokaliseren. De monteur zal dan beoordelen hoe de verstopping kan worden verholpen en welke instrumenten nodig zijn. Camera inspectie wordt regelmatig toegepast om de verstopping te identificeren.
riool inspectie met camera Posterenk

Het niet reinigen van een verstopt afvoerkanaal leidt tot verstrekkende gevolgen, bijvoorbeeld wateroverlast, overstromingen en riool lucht. Het blokkeert ook het hele afvoersysteem van het huis.

Centrale Verwarming installatie

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de verwarming van uw huis. Het is van fundamenteel belang dat de ketel zo krachtig en doeltreffend mogelijk werkt. Uw loodgieter Posterenk helpt u graag met al uw wensen op het gebied van CV installaties. Een geavanceerd, perfect onderhouden cv-ketel is kostenefficiënter en biedt daarnaast een aanzienlijke besparing op de stookkosten, wooncomfort en warmte in uw woning.

Nu een monteur nodig?

De spoeddienst is speciaal opgericht voor de meest urgente loodgieters werkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Daartoe behoren grootschalige rioolverstoppingen, grote lekkages en leidingbreuken.
Ondervindt u hinder van lekkage of een verstopping dat niet kan wachten tot de volgende dag? Bel onze loodgieter!

Vaak gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.