loodgieter apeldoorn

Loodgieter Posterenk

Onze andere diensten
Riool verstopt Posterenk
js_loader
24/7 bereikbaar

Contacteer ons vandaag nog!

055-4567890
Wij komen bij u in Posterenk
spoedservice Posterenk
Loodgieter in Posterenk nodig?
055-4567890​

Verhelpen dicht geraakte leiding

Heeft u hinder van een geblokkeerde afvoer in de keuken, badkamer, toilet of douche? Vaak kunt u het probleemgeval zelf oplossen. Lukt dit niet? dan is het raadzaam om loodgieter Posterenk te bellen. Loodgieter Posterenk verhelpen razendsnel en kundig de verstopte pijpleiding. Een verstopte leiding komt steevast ongelegen en op de meest gekke momenten. Onze loodgieters zijn daarom ook ’s avonds, in het weekeinde en op feestdagen beschikbaar. Ingeval de verstopping spoedeisend is, neem dan meteen contact met onze monteurs op.

Lekkage oplossen

Waterlekkage in huis kan een heuse nachtmerrie zijn, aangezien het niet alleen schade aan je woonhuis kan teweegbrengen en prijzige reparatiekosten met zich meebrengt, maar in het akeligste geval ook voor de toename van schimmels kan zorgen die je ziek kan maken. Een waterlekkage kan een tamelijke belemmering zijn voor je woongenot en kan hierdoor een impact op je dagelijkse routine vormen. Vandaar is het van aanzienlijk belang om acuut actie te ondernemen wanneer je een waterlek in huis ziet. Het is cruciaal om snel te optreden om verdere schade en narigheid te vermeiden.

Last van waterlekkage in het dak

Een daklekkage is normaal gesproken een kostbare en langdurige reparatie. Onze monteurs hebben de expertise en bekwaamheid om elk voorkomend daklekkage op te sporen en te repareren. Onze dakdekkers kunnen u ook aanbevelen over de follow-up van schade, zoals waterschade, schimmels of aangetast hout. Mits noodzakelijk kunnen wij ook onderhoud en reparatie van loodwerk verrichten. Benieuwd wat onze dakdekkers voor u kunnen doen? Neem contact met ons op.

Rioleringssysteem ontstoppen

Het riool is de hoofdleiding waarop alle afvoeren samen komen. Een verstopping in het riool veroorzaakt grote problemen die normaliter niet alleen kunnen worden verholpen. Contacteren van een professional is verstandig. Het riool is zo lang dat het eerste wat de monteur zal doen is de verstopping lokaliseren. De monteur zal dan beoordelen hoe de verstopping kan worden verholpen en welke instrumenten nodig zijn. Camera inspectie wordt regelmatig toegepast om de verstopping te identificeren.
riool inspectie met camera Posterenk

Het negeren van een verstopt afvoer heeft vergaande gevolgen bijvoorbeeld wateroverlast, overstromingen en riool lucht. Het blokkeert tegelijkertijd het complete afvoersysteem in uw verblijf.

Centrale Verwarming installatie

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de verwarming van uw huis. Het is van fundamenteel belang dat de ketel zo krachtig en doeltreffend mogelijk werkt. Uw loodgieter Posterenk helpt u graag met al uw wensen op het gebied van CV installaties. Een geavanceerd, perfect onderhouden cv-ketel is kostenefficiënter en biedt daarnaast een aanzienlijke besparing op de stookkosten, wooncomfort en warmte in uw woning.

Nu een monteur nodig?

De spoeddienst is speciaal opgericht voor de uiterst urgente loodgieters werkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Daartoe behoren grootschalige rioolverstoppingen, grote lekkages en leidingbreuken.
Lekken of ernstige verstopping? wij staan 24/7 voor u klaar!

Vaak gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.