loodgieter apeldoorn

Loodgieter Oosterhof

Onze andere diensten
Riool verstopt Oosterhof
js_loader
Tot uw dienst

Neem contact op

055-4567890
Wij komen in de volgende regio
spoedservice Oosterhof
Loodgieter Oosterhof, bel nu
055-4567890​

Dichte leiding ontstoppen

Heeft u hinder van een verstopte afvoerleiding in de toilet, badkamer, douche of keuken? Doorgaans kunt u het probleem zelf herstellen. Gaat dit niet? dan is het verstandig om loodgieter Oosterhof te bellen. Onze loodgieters herstellen pijlsnel en vakkundig de verstopte pijpleiding. Een verstopping komt altijd onaangekondigd en op de meest gekke momenten. Wij zijn daardoor ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen beschikbaar. Mits de verstopping dringend is, neem dan direct contact met ons op.

Last van lekkage in de woning?

Een waterlek in de woning is een onaangename situatie die niet alleen afbreuk aan je woonhuis kan teweegbrengen en prijzige herstelkosten met zich meebrengt, maar in het akeligste geval ook voor schimmel kan dragen die je ziek maken. Een lek kan een behoorlijke belemmering zijn voor je woongenot. Het is daarom van aanzienlijk belang om direct actie te ondernemen wanneer je een waterlekkage in het woonhuis vind.

Herstellen lekkage in het dak

Een daklekkage is normaal gesproken een tijdrovende en dure reparatie om uit te laten voeren. Onze technici hebben de ervaring en expertise meegenomen om elke mogelijke lekken op het dak te traceren en op te lossen. Ook kunnen onze dakdekkers u recommanderen over de bevindingen zoals waterschades, schimmel of waterdoordrongen timmerwerk. Bovendien kunnen wij lood- en zinkwerk onderhouden en renoveren wanneer dit noodzakelijk is. Neem direct nog contact op met onze dakdekkers of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Afvoer naar de riolering verstopt

Het riool is de afvoer waarop alle afvoerleidingen op elkaar aansluiten. Een verstopte leiding in het riool zorgt voor omvangrijke problemen die veelal niet alleen kunnen worden opgelost. Contacteren van een professional is raadzaam. Het riool is zo uitgestrekt dat het eerste wat de loodgieter zal doen is de opstopping vinden. Hij zal dan beoordelen hoe de verstopping kan worden opgelost en wat voor technieken nodig is. Camera onderzoek wordt vaak gebruikt om de verstopping te identificeren.
riool inspectie met camera Oosterhof

Het niet schoonmaken van een verstopt afvoerkanaal leidt tot verstrekkende gevolgen, zoals afvoerleidingbreuken, overstromingen en nare luchtjes. Het blokkeert ook het hele rioleringssysteem van het huis.

CV installatie

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de verwarming van het huis. Het is van groot belang dat de ketel zo efficiënt en doeltreffend mogelijk werkt. De loodgieter Oosterhof helpt graag in al uw wensen op het gebied van CV installaties. Een moderne, perfect onderhouden verwarmingsketel is kostenefficiënter en geeft tevens een flinke besparing op de stookkosten, comfort en warmte in uw woning.

Onmiddellijk een loodgieter inzetten

De spoedservice is expliciet bedoeld voor de hoogst dringende soorten loodgieterswerkzaamehden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Denk hierbij aan een grote opstopping in het rioleringssysteem, kritieke lekkage aan het riool en een gebarsten waterleiding.
Last van lekken of een grote verstopping? Neem contact op

Meest gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.