loodgieter apeldoorn

Loodgieter Oosterhof

Onze andere diensten
Riool verstopt Oosterhof
js_loader
Tot uw dienst

Neem contact op

055-4567890
Wij zijn snel ter plekke op uw adres
spoedservice Oosterhof
Loodgieter Oosterhof, bel nu
055-4567890​

Dichte leiding ontstoppen

Heeft u een verstopte afvoerleiding in de toilet, badkamer, douche of keuken? U kunt dit probleem veelal zelf herstellen. Wil dit niet, dan moet u de loodgieter bellen uit Oosterhof. Onze loodgieters zullen de verstopping vlot en vakkundig herstellen. Een verstopte leiding komt immers op de meest ongelegen en gekke momenten voor. Mede daardoor zijn onze loodgieters ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen beschikbaar. Ingeval de verstopping urgent is, neem dan meteen contact met ons op.

Waterlekkage in de badkamer verhelpen

Een waterlekkage in de woning is een onaangename situatie die niet alleen afbreuk aan je woonhuis kan veroorzaken en prijzige herstelkosten met zich meebrengt, maar in het akeligste geval ook voor schimmel kan zorgen die je ziek maken. Een waterlekkage kan een behoorlijke belemmering zijn voor het woongenot. Het is daarom van aanzienlijk belang om acuut actie te ondernemen wanneer je een lekkage in de woning vind.

Herstellen lekkage in het dak

Een daklekkage is normaal gesproken een dure en tijdrovende reparatie. Onze monteurs hebben de kennis en deskundigheid om elk soort lekkage te traceren en te fixen. Onze dakdekkers kunnen ook aanbevelen over de vervolgstappen van beschadiging, zoals waterschade, schimmels of verrot hout. Mits noodzakelijk kunnen wij ook onderhoud en reparatie van lood- en zinkwerk uitvoeren. Benieuwd wat onze loodgieters voor u kunnen doen? Vraag een vrijblijvende offerte aan..

Afvoer naar de riolering verstopt

Het riool is de afvoer waarop alle afvoerleidingen op elkaar aansluiten. Een verstopte leiding in het riool zorgt voor omvangrijke problemen die veelal niet alleen kunnen worden opgelost. Contacteren van een professional is raadzaam. Het riool is zo uitgestrekt dat het eerste wat de loodgieter zal doen is de opstopping vinden. Hij zal dan beoordelen hoe de verstopping kan worden opgelost en wat voor technieken nodig is. Camera onderzoek wordt vaak gebruikt om de verstopping te identificeren.
riool inspectie met camera Oosterhof

Het niet schoonmaken van een verstopt afvoerkanaal leidt tot verstrekkende gevolgen, zoals afvoerleidingbreuken, overstromingen en nare luchtjes. Het blokkeert ook het hele rioleringssysteem van het huis.

CV installatie

De cv regelt dat uw woonhuis verwarmt wordt. Het is van wezenlijk belang dat de boiler zo optimaal en rendabel mogelijk functioneert. Loodgieter Oosterhof helpt u graag bij alle veel voorkomende boiler werkzaamheden. Een klasse onderhouden en moderne boiler is in topconditie en bied naast een fikse besparing op de energierekening ook plezier en warmte in de woning.

Onmiddellijk een loodgieter inzetten

Onze spoedservice is expliciet bedoeld voor de hoogst dringende soorten loodgieterswerkzaamehden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Denk hierbij aan een grote opstopping in het rioleringssysteem, ernstige lekkage aan het riool en een gebarsten waterleiding.
Last van lekken of een grote verstopping? Bel loodgieter Oosterhof!

Meest gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.