loodgieter apeldoorn

Loodgieter Nijbroek

Onze overige diensten
Riool verstopt Nijbroek
js_loader
24/7 tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

055-4567890
Wij komen in de volgende regio
spoedservice Nijbroek
Snel een loodgieter in Nijbroek nodig?
055-4567890​

Verstopte leiding ontstoppen

Heeft u een verstopte afvoer in de keuken, badkamer, toilet of douche? U kunt dit probleem normaliter zelf verhelpen. Lukt dit niet, dan moet u een loodgieter bellen uit Nijbroek. Wij kunnen de verstopping snel en vakkundig ontstoppen. Een opstopping komt immers op de meest onaangename en gekke tijdstippen voor. Daarom zijn wij 24/7, in het weekeinde en op feestdagen beschikbaar. Ingeval de verstopping dringend is, bel ons.

Waterlekkage gevonden in de woning?

Lekkages in huis kan een ware nachtmerrie zijn, aangezien het niet alleen afbreuk aan je huis kan teweegbrengen en prijzige reparaties met zich teweegbrengt, maar in het ellendige geval ook voor de toename van schimmels kan zorgen die je ziek kan maken. Een waterlekkage kan een behoorlijke belemmering zijn voor je woongenot en kan daardoor een aanslag op je dagelijkse routine vormen. Vandaar is het van vitaal belang om meteen actie te ondernemen wanneer je een waterlek in huis opmerkt. Het is cruciaal om vlot te handelen om verdere afbreuk en narigheid te vermeiden.

Last van lekkage in het dak

Een daklekkage is normaal gesproken een tijdrovende en prijzige reparatie om uit te laten voeren. Onze technici hebben de ervaring en deskundigheid meegenomen om elke mogelijke lekkages aan het dak te vinden en op te lossen. Tevens kunnen zij u suggereren over hun ontdekking zoals waterschades, schimmels of aangetast timmerwerk. Zowel kunnen onze monteurs lood- en zinkwerk inspecteren en herstellen wanneer dit noodzakelijk is. Neem direct nog contact op met onze monteurs of vraag een kostenloze offerte aan.

Dichte de riolering herstellen

De riolering is de hoofdleiding waar alle afvoeren op uit komen. Een verstopping in het riool zorgt voor grote ellende, die doorgaans niet zelf te verhelpen zijn. Het contacteren van de loodgieter is aan te raden. Het rioleringssysteem is zodanig lang dat het vaststellen van de verstopping het eerste is wat de monteur zal doen. Nadien zal de monteur kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke technieken hierbij nodig is. Camera inspectie wordt meestal gebruikt om de verstopping te identificeren.
riool inspectie met camera Nijbroek

Het niet schoonmaken van een verstopt afvoerkanaal leidt tot ernstige gevolgen, zoals afvoerleidingbreuken, overstromingen en nare luchtjes. Het stokt ook het hele rioolsysteem van het huis.

CV systemen

De cv zorgt ervoor dat uw woning opgewarmt wordt. Het is van essentieel belang dat de boiler zo optimaal en productief mogelijk draait. Loodgieter Nijbroek ondersteund u graag bij alle voorkomende boiler taken. Een goed onderhouden en geavanceerde cv ketel is sterker en geeft naast een enorme besparing op de energierekening ook wooncomfort en warmte in de woning.

Meteen een expert inzetten

De loodgieter spoeddienst is specifiek bedoeld voor de uiterst urgente sanitaire werkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Bijvoorbeeld een grote opstopping in het afvoerkanaal, ernstige lekkages aan de riolering en een gesprongen leiding.
Last van lekkages of een ernstige verstopping? Bel onze monteur!

Vaak gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.