loodgieter apeldoorn

Loodgieter Nijbroek

Onze overige diensten
Riool verstopt Nijbroek
js_loader
Tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

055-4567890
Wij werken bij u in de buurt
spoedservice Nijbroek
Snel een loodgieter in Nijbroek nodig?
055-4567890​

Verstopte leiding ontstoppen

Heeft u een verstopte afvoerleiding in de keuken, badkamer, toilet of douche? U kunt dit probleem normaliter zelf verhelpen. Lukt dit niet, dan moet u een loodgieter bellen uit Nijbroek. Wij kunnen de verstopping snel en vakkundig ontstoppen. Een opstopping komt pertinent op de meest onaangename en gekke tijdstippen voor. Daarom zijn wij 24/7, in het weekeinde en op feestdagen beschikbaar. Ingeval de verstopping dringend is, bel ons.

Lekkage in het plafon oplossen

Een lekkage in huis is een vervelende gebeurtenis die niet alleen afbreuk aan je huis kan teweegbrengen en prijzige reparatiekosten met zich teweegbrengt, maar in het ellendige geval ook voor schimmels kan zorgen die je ziek maken. Een lek kan een behoorlijke overlast zijn voor je woongenot. Het is daarom van aanzienlijk belang om acuut actie te ondernemen wanneer je een lek in huis ziet.

Last van lekkage in het dak

Een daklekkage is doorgaans een tijdrovende en prijzige reparatie om uit te laten voeren. Onze technici hebben de ervaring en deskundigheid meegenomen om elke mogelijke lekkages aan het dak te vinden en op te lossen. Tevens kunnen zij u suggereren over hun ontdekking zoals waterschades, schimmels of aangetast timmerwerk. Zowel kunnen wij lood- en zinkwerk onderhouden en herstellen indien noodzakelijk. Neem direct nog contact met ons op of vraag een kostenloze offerte aan.

Verstopping in het rioleringssysteem herstellen

De riolering is de hoofdleiding waar alle afvoeren op uit komen. Een verstopping in het riool zorgt voor grote ellende, die doorgaans niet zelf te verhelpen zijn. Het contacteren van de loodgieter is aan te raden. Het rioleringssysteem is zodanig lang dat het vaststellen van de verstopping het eerste is wat de monteur zal doen. Nadien zal de monteur kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke technieken hierbij nodig is. Camera inspectie wordt meestal gebruikt om de obstructie te identificeren.
riool inspectie met camera Nijbroek

Het niet herstellen van een slecht doorlopend afvoerbuis heeft strekkende effecten zoals afvoerleidingbreuken, overstromingen en stank overlast. Het blokkeert bovendien het complete rioolsysteem in de woning.

CV systemen

De centrale verwarming zorgt voor de opwarming van het woonhuis. Het is van groot belang dat de ketel zo krachtig en doeltreffend mogelijk zijn werk uitvoert. De loodgieter Nijbroek helpt graag in al uw wensen op het gebied van CV installaties. Een moderne, goed onderhouden verwarmingsketel is kostenefficiënter en geeft bovendien een fikse besparing op de energiekosten, wooncomfort en warmte in de woning.

Meteen een expert inzetten

Onze spoed loodgieterdienst is specifiek opgericht voor de uiterst dringende loodgieterswerkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Daarbij horen ook grootschalige rioolverstoppingen, grote leidinglekkage en waterleidingbreuken.
Last van lekkages of een ernstige verstopping? Bel onze monteur!

Vaak gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.