loodgieter apeldoorn

Loodgieter Nijbroek

Onze overige diensten
Riool verstopt Nijbroek
js_loader
Tot uw dienst

Maak een afspraak

055-4567890
Wij werken in de volgende regio‘s
spoedservice Nijbroek
Snel een loodgieter in Nijbroek nodig?
055-4567890​

Gangbaar maken van een verstopte afvoerleiding

Heeft u een verstopte afvoerleiding in de keuken, badkamer, toilet of douche? U kunt dit probleem doorgaans zelf verhelpen. Lukt dit niet, dan moet u een loodgieter bellen uit Nijbroek. Wij kunnen de verstopping snel en vakkundig ontstoppen. Een opstopping komt pertinent op de meest onaangename en gekke tijdstippen voor. Daarom zijn wij 24/7, in het weekeinde en op feestdagen beschikbaar. Ingeval de verstopping dringend is, bel ons.

Waterlekkage in de badkamer oplossen

Een lekkage in huis is een onaangename gebeurtenis die niet alleen afbreuk aan je huis kan teweegbrengen en prijzige reparatiekosten met zich teweegbrengt, maar in het ellendige geval ook voor schimmels kan zorgen die je ziek maken. Een lek kan een behoorlijke overlast zijn voor je woongenot. Het is daardoor van aanzienlijk belang om acuut actie te ondernemen wanneer je een waterlekkage in huis ziet.

Last van lekkage in het dak

Een daklekkage is vaak een kostbare en tijdrovende reparatie. Onze dakdekkers hebben de kennis en vakkundigheid om elk voorkomend daklekkage op te sporen en te herstellen. Zij kunnen u ook aanraden over de follow-up van schade, zoals waterschade, schimmels of water aangetast hout. Indien noodzakelijk kunnen loodgieter Nijbroek ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van loodwerk verrichten. Benieuwd wat onze dakdekkers voor u kunnen doen? Vraag een kostenloze offerte aan..

Verstopping in het rioleringssysteem herstellen

De riolering is de hoofdleiding waar alle afvoeren op uit komen. Een verstopping in het riool zorgt voor grote ellende, die doorgaans niet zelf te verhelpen zijn. Het contacteren van de loodgieter is aan te raden. Het rioleringssysteem is zodanig lang dat het vaststellen van de verstopping het eerste is wat de monteur zal doen. Nadien zal de monteur kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke instrumenten hierbij nodig is. Camera inspectie wordt meestal gebruikt om de obstructie te identificeren.
riool inspectie met camera Nijbroek

Het niet herstellen van een slecht doorlopend afvoer heeft strekkende effecten zoals afvoerleidingbreuken, overstromingen en stank overlast. Het blokkeert bovendien het complete rioolsysteem in de woning.

CV systemen

De cv zorgt ervoor dat uw woning opgewarmt wordt. Het is van essentieel belang dat de cv zo optimaal en productief mogelijk werkt. Loodgieter Nijbroek ondersteund u graag bij alle voorkomende cv taken. Een goed onderhouden en geavanceerde boiler is sterker en geeft naast een enorme besparing op de energierekening ook wooncomfort en warmte in de woning.

Meteen een spoed expert nodig?

Onze spoed loodgieterdienst is specifiek opgericht voor de uiterst dringende loodgieterswerkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Daarbij horen ook grootschalige rioolverstoppingen, grote leidinglekkage en waterleidingbreuken.
Ondervindt u hinder van lekkages of een verstopping dat niet kan wachten tot de volgende dag? Bel ons

Vaak gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.