loodgieter apeldoorn

Loodgieter Loenen

Diensten
Riool verstopt Loenen
js_loader
Tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

055-4567890
Wij werken bij u in de buurt
spoedservice Loenen
Loodgieter Loenen, bel ons!
055-4567890​

Verstopte afvoer gangbaar maken

Heeft u last van een verstopte afvoerleiding in de douche, badkamer, keuken of toilet? Menigmaal kunt u het probleemgeval zelf oplossen. Gaat dit niet? dan is het verstandig om ons te bellen. Onze loodgieters herstellen pijlsnel en kundig de dichte leiding. Een verstopping komt altijd onaangekondigd en op de hoogst gekke momenten. Wij zijn daarom ook ’s avonds, in het weekeinde en op feestdagen bereikbaar. Wanneer de ontstoppen urgent is, neem dan vandaag contact met ons op.

Hinder van waterlekkage in huis?

Een lekkages in de woning is een vervelende gebeurtenis die niet alleen schade aan het woonhuis en hoge reparatiekosten kan aanrichten, desalniettemin in het ergste geval ook kan leiden tot schimmels waarvan je ziek kan worden. Een waterlekkage kan een echte belemmering zijn voor het woonplezier. Vandaar is het van wezenlijk belang om onmiddellijk actie te ondernemen wanneer een lekkage in de woning wordt gevonden.

Overlast van waterlekkage aan het dak

Een daklekkage is regelmatig een dure en slepende reparatie. Onze dakdekkers hebben de ervaring en vakkundigheid om elk type lekkage te vinden en te fixen. Zij kunnen u ook aanraden over de follow-up van schade, zoals waterschade, schimmels of verrot houtwerk. Indien noodzakelijk kunnen onze dakdekkers ook onderhoud en reparatie van zinkwerk verrichten. Benieuwd wat onze dakdekkers voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan..

Afvoerleiding naar het riool verstopt

De riolering is de leiding waar iedere afvoerleiding op uit komen. Een opstopping in het rioleringssysteem zorgt voor grote ellende, die doorgaans niet zelf op te lossen zijn. Het inschakelen van de loodgieter is de beste keuze. Het rioleringssysteem is zodanig lang dat het ontdekken van de opstopping het eerste is wat de loodgieter gaat doen. Aansluitend zal de monteur kijken hoe de verstopping op te lossen, welke apparatuur hierbij nodig zijn. Camera onderzoek wordt vaak gebruikt om de opstopping te herkennen.
riool inspectie met camera Loenen

Het niet herstellen van een slecht doorlopend afvoerbuis heeft vergaande gevolgen zoals leidingbreuken, ondergelopen ruimtes en riool lucht. Het blokkeert tevens het complete rioleringssysteem in uw huis.

CV installatie

De cv zorgt ervoor dat uw woning verwarmt wordt. Het is van fundamenteel belang dat de cv zo optimaal en profijtelijk mogelijk functioneert. Loodgieter Loenen ondersteund u graag bij alle voorkomende cv opdrachten. Een correct verzorgde en geavanceerde cv ketel is efficienter en bied naast een fikse besparing in energiekosten ook comfort en warmte in de woning.

Nu een expert nodig? Bel ons.

Onze spoeddienst is speciaal opgericht voor de meest urgente loodgieters werkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Daartoe behoren grootschalige afvoerverstoppingen, grote leidinglekkage en waterleidingbreuken.
Ondervindt u hinder van lekkages of een verstopping dat niet kan wachten tot de volgende werkdag? Bel onze loodgieter!

Meest gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.