loodgieter apeldoorn

Loodgieter Loenen

Diensten
Riool verstopt Loenen
js_loader
Tot uw dienst

Maak een afspraak

055-4567890
Wij zijn snel ter plaatse op uw adres
spoedservice Loenen
Loodgieter Loenen, bel ons!
055-4567890​

Gangbaar maken van een verstopte afvoer

Heeft u hinder van een verstopte afvoerleiding in de douche, badkamer, keuken of toilet? Menigmaal kunt u het probleemgeval zelf oplossen. Gaat dit niet? dan is het verstandig om ons te bellen. Onze loodgieters herstellen pijlsnel en vakkundig de dichte leiding. Een verstopping komt altijd onaangekondigd en op de hoogst gekke momenten. Wij zijn daarom ook ’s avonds, in het weekeinde en op feestdagen bereikbaar. Wanneer de ontstoppen urgent is, neem dan vandaag contact met ons op.

Hinder van waterlekkage in huis?

Een waterlekkages in de woning is een vervelende gebeurtenis die niet alleen schade aan je woning kan aanrichten en hoge reparaties met zich meebrengt, maar in het ergste geval ook voor schimmel kan zorgen die je ziek maken. Een lekkage kan een tamelijke overlast zijn voor je woongenot. Het is dus van groot belang om onmiddellijk actie te ondernemen zodra je een waterlekkage in huis ziet.

Daklekkage oplossen

Een daklekkage is regelmatig een dure en slepende reparatie. Onze dakdekkers hebben de ervaring en vakkundigheid om elk type lekkage te vinden en te fixen. Zij kunnen u ook aanraden over de follow-up van schade, zoals waterschade, schimmels of verrot houtwerk. Indien noodzakelijk kunnen loodgieter Loenen ook onderhoud en reparatie van zinkwerk verrichten. Benieuwd wat onze dakdekkers voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Riool verstopping verhelpen

De riolering is de leiding waar alle afvoeren op elkaar aansluiten. Een verstopping in het rioleringssysteem veroorzaakt grote problemen die doorgaans niet zelfstandig kunnen worden opgelost. Contacteren van een professional is aan te raden oplossing. De riolering is zo lang dat het eerste wat de loodgieter zal doen is de verstopte leiding traceren. Hij zal dan inschatten hoe de obstructie kan worden opgelost en wat voor apparatuur nodig zijn. Een camera-onderzoek wordt normaal gesproken gebruikt om de obstructie vast te stellen.
riool inspectie met camera Loenen

Het niet reinigen van een verstopte leiding leidt tot ernstige gevolgen, zoals leidingbreuken, ondergelopen ruimtes en riool lucht. Het blokkeert ook het hele rioleringssysteem van de woning.

Centrale Verwarming installatie

De centrale verwarming zorgt voor de warmte regulatie in uw huis. Het is van cruciaal belang dat de centrale verwarming zo krachtig en slim mogelijk werkt. De loodgieter in Loenen helpt graag aan al uw behoeften op het gebied van CV installaties. Een geavanceerd, top onderhouden cv-ketel werkt kosten besparend en biedt tevens een fikse besparing op de stookkosten, comfort en warmte in de woning.

24/7 expert, wij zijn dienstbaar

Onze spoedservice is expliciet gericht op de uiterst urgente loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de eerstvolgende werkdag. Bijv. een enorme obstructie in het riool, ernstige lekkages aan het riool en een gebarsten (water) leiding.
Hinder van lekkage of een ernstige verstopping? Bel loodgieter Loenen!

Meest gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.