loodgieter apeldoorn

Loodgieter Apeldoorn

Andere diensten
Riool verstopt Apeldoorn
js_loader
Tot uw dienst

Neem contact op

055-4567890
Wij komen bij u in de buurt
spoedservice Apeldoorn
Snel een loodgieter in Apeldoorn nodig?
055-4567890​

Gangbaar maken van een verstopte afvoer

Heeft u last van een verstopte afvoerleiding in de toilet, badkamer, douche of keuken? Vaak kunt u dit probleem zelf verhelpen. Gaat dit niet? dan is het raadzaam om ons te contacteren. Wij herstellen razendsnel en vakkundig de dichte leiding. Een verstopping komt steevast onaangekondigd en op de hoogst gekke momenten. Wij zijn daardoor ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen bereikbaar. Ingeval de verstopping urgent is, neem dan nu op contact met onze loodgieters op.

Waterlekkage herstellen

Een lekkage in de woning is een vervelende gebeurtenis die niet alleen schade aan je woning kan veroorzaken en hoge herstelkosten met zich meebrengt, maar in het ergste geval ook voor schimmel kan zorgen die je ziek maken. Een lek kan een tamelijke overlast zijn voor je woongenot. Het is dus van groot belang om direct actie te ondernemen wanneer je een lekkage in het woonhuis vind.

Last van daklekkage

Lekkages aan het dak is vaak een prijzige en slepende reparatie. Onze dakdekkers hebben de expertise en bekwaamheid om elk type lekkage te lokaliseren en te herstellen. Onze dakdekkers kunnen ook adviseren over de vervolgstappen van schade, zoals waterschade, schimmels of aangetast hout. Mits nodig kunnen onze loodgieters ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van loodwerk uitvoeren. Benieuwd wat loodgieter Apeldoorn voor u kunnen doen? Neem contact met ons op.

Hardnekkige verstopping in de riolering oplossen

Het rioleringssysteem is de leiding waar alle afvoeren op uit komen. Een opstopping in het riool zorgt voor enorme problemen, die vaak niet zelf te verhelpen zijn. Het contacteren van de loodgieter is aan te raden. Het rioleringssysteem is zodanig lang dat het opsporen van de verstopping het eerste is wat de loodgieter Apeldoorn gaat doen. Daarna zal hij kijken hoe de verstopping op te lossen, welke apparatuur hierbij nodig is. Camera onderzoek wordt doorgaans gebruikt om de obstructie te identificeren.
riool inspectie met camera Apeldoorn

Het niet reinigen van een verstopte riolering leidt tot ernstige gevolgen, zoals afvoerleidingbreuken, ondergelopen ruimtes en nare luchtjes. Het verlamt ook het gehele afvoersysteem van de woning.

CV installatie

De CV ketel zorgt voor de verwarming van uw woonhuis. Het is van cruciaal belang dat de cv zo efficiënt en slim mogelijk zijn werk doet. De loodgieter Apeldoorn zal u graag helpen met al uw behoeften op het gebied van centrale verwarming systemen. Een geavanceerd, goed onderhouden cv-ketel werkt kosten besparend en geeft tevens een fikse besparing op de verwarmingskosten, comfort en warmte in uw woning.

24 uur expert, wij zijn bereikbaar

De spoeddienst is specifiek opgericht voor de uiterst urgente loodgieters werkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Daarbij horen ook grootschalige rioolverstoppingen, grote leidinglekken en leidingbreuken.
Last van lekken of een ernstige verstopping? Bel onze monteur!

Meest gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.