loodgieter apeldoorn

Loodgieter Apeldoorn

Andere diensten
Riool verstopt Apeldoorn
js_loader
Tot uw dienst

Neem contact op

055-4567890
Wij komen bij u in de buurt
spoedservice Apeldoorn
Snel een loodgieter in Apeldoorn nodig?
055-4567890​

Verstopte afvoer ontstoppen

Heeft u last van een verstopte afvoerleiding in de toilet, badkamer, douche of keuken? Doorgaans kunt u dit probleem zelf verhelpen. Gaat dit niet? dan is het raadzaam om ons te contacteren. Wij herstellen razendsnel en vakkundig de dichte leiding. Een verstopping komt steevast onaangekondigd en op de hoogst gekke momenten. Wij zijn daardoor ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen bereikbaar. Ingeval de verstopping urgent is, neem dan nu op contact met onze loodgieters op.

Waterlekkage in het plafon herstellen

Waterlekkage in de woning kan een heuse nachtmerrie zijn, omdat het niet alleen schade aan je woning kan teweegbrengen en hoge herstelkosten met zich meebrengt, maar in het ergste geval ook voor de groei van schimmels kan zorgen die je ziek kan maken. Een lekkage kan een tamelijke belemmering zijn voor je woongenot en kan daardoor een aanslag op je gebruikelijke routine vormen. Vandaar is het van vitaal belang om direct actie te ondernemen wanneer je een lekkage in de woning vindt. Het is essentieel om snel te handelen om verdere schade en narigheid te voorkomen.

Last van daklekkage

Lekkages aan het dak is veelal een slepende en prijzige reparatie om op te lossen. Onze dakdekkers hebben de ervaring en deskundigheid onder de riem om elke denkbare lekken aan het dak op te sporen en op te lossen. Bovendien kunnen onze dakdekkers u suggereren over vervolgschade zoals waterschade, schimmel of aangetast framewerk. Bovendien kunnen onze dakdekkers lood- en zinkwerk inspecteren en renoveren wanneer dit nodig is. Neem direct nog contact op met onze dakdekkers of vraag een kostenloze offerte aan.

Hardnekkige verstopping in de riolering oplossen

Het rioleringssysteem is de leiding waar alle afvoeren op uit komen. Een opstopping in het riool zorgt voor enorme problemen, die vaak niet zelf op te lossen zijn. Het inschakelen van de loodgieter is de enige oplossing. Het rioleringssysteem is zodanig lang dat het opsporen van de verstopping het eerste is wat de loodgieter Apeldoorn gaat doen. Daarna zal hij kijken hoe de verstopping op te lossen, welke apparatuur hierbij nodig is. Camera onderzoek wordt doorgaans gebruikt om de obstructie te identificeren.
riool inspectie met camera Apeldoorn

Het niet reinigen van een verstopte riolering leidt tot ernstige gevolgen, zoals afvoerleidingbreuken, ondergelopen ruimtes en nare luchtjes. Het verlamt ook het gehele afvoersysteem van de woning.

CV installatie

De cv zorgt ervoor dat uw woning opgewarmt wordt. Het is van cruciaal belang dat uw boiler zo optimaal en profijtelijk mogelijk functioneert. Loodgieter Apeldoorn helpt u graag bij alle veel voorkomende boiler opdrachten. Een klasse onderhouden en moderne cv ketel is sterker en geeft naast een fikse besparing op de energieafrekening ook comfort en warmte in uw woning.

24 uur expert, wij zijn bereikbaar

Onze spoedservice is expliciet gericht op de uiterst urgente soorten loodgieterswerkzaamehden dat niet kan wachten tot de eerstvolgende dag. Bijv. een grootschalige obstructie in het riool, kritieke lekkages aan de riolering en een gesprongen waterleiding.
Last van lekken of een ernstige verstopping? Bel onze monteur!

Meest gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.