loodgieter apeldoorn

Loodgieter Lieren

Overige diensten
Riool verstopt Lieren
js_loader
Tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

055-4567890
Wij werken bij u in Lieren
spoedservice Lieren
Loodgieter in Lieren nodig?
055-4567890​

Oplossen dicht geraakte afvoer

Heeft u hinder van een geblokkeerde afvoer in de toilet, keuken, douche of badkamer? Doorgaans kunt u het probleemgeval zelf herstellen. Lukt dit niet? dan is het verstandig om ons in te schakelen. Onze loodgieters verhelpen snel en kundig de dichte afvoer. Een verstopte leiding komt altijd onaangekondigd en op de hoogst gekke momenten. Wij zijn daarom ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen beschikbaar. Indien de verstopping dringend is, neem dan onmiddellijk contact met onze loodgieters op.

Lek in de badkamer verhelpen

Een waterlekkages in huis kan zeer ergerlijk zijn, omdat het niet alleen schade aan het verblijf kan teweegbrengen en hoge herstelkosten met zich teweegbrengt, maar in het ergste geval ook kan resulteren tot de toename van schimmels die je ziek kan maken. Een lek kan een redelijke belemmering zijn voor het woongenot. Daarom is het van wezelijk belang om direct actie te ondernemen zodra een lek in huis wordt ontdekt.

Lekkage aan het dak herstellen

Lekkages aan het dak is vaak een prijzige en langdurige reparatie. Onze technici hebben de expertise en vakkundigheid om elk gebruikelijk daklekkage te lokaliseren en te repareren. Onze dakdekkers kunnen u ook adviseren over de vervolgstappen van schade, zoals waterschade, schimmels of vergaan hout. Indien nodig kunnen wij ook onderhoud en reparatie van zinkwerk verrichten. Benieuwd wat loodgieter Lieren voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Verstopping in het riool verwijderen

De riolering is de hoofdleiding waar iedere afvoer op uit komen. Een opstopping in het riool zorgt voor enorme narigheden, die veelal niet zelf te verhelpen zijn. Het contacteren van professionele hulp is aan te raden. Het rioleringssysteem is zodanig lang dat het vaststellen van de obstructie het eerste is wat de loodgieter gaat doen. Nadien zal hij kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke technieken hierbij nodig zijn. Camera inspectie wordt meestal gebruikt om de obstructie te vinden.
riool inspectie met camera Lieren

Het negeren van een slecht doorlopend afvoerbuis heeft vergaande gevolgen bijvoorbeeld leidingbreuken, ondergelopen ruimtes en nare luchtjes. Het blokkeert tegelijkertijd het complete afvoersysteem in uw verblijf.

CV installatie

De cv regelt dat uw woonhuis verwarmt wordt. Het is van fundamenteel belang dat de boiler zo goed en rendabel mogelijk werkt. Loodgieter Lieren helpt u graag bij alle voorkomende boiler taken. Een correct verzorgde en moderne boiler is in topconditie en bied naast een fikse besparing in energiekosten ook wooncomfort en warmte in de woning.

Nu een expert inzetten

Onze loodgieter spoed dienst is expliciet gericht op de meest dringende soorten loodgieterswerkzaamehden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Bijvoorbeeld een grootschalige opstopping in het afvoerkanaal, ernstige lekkage aan de riolering en een gesprongen (water) leiding.
Ondervindt u hinder van lekkage of een verstopping dat niet kan wachten tot de volgende werkdag? Bel onze monteur!

Vaak gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.