loodgieter apeldoorn

Loodgieter Lieren

Overige diensten
Riool verstopt Lieren
js_loader
Dag en nacht beschikbaar

Maak een afspraak

055-4567890
Wij werken in de volgende gebieden
spoedservice Lieren
Loodgieter in Lieren nodig?
055-4567890​

Ontstoppen dicht geraakte afvoer

Heeft u een dichte afvoer in de toilet, keuken, douche of badkamer? U kunt dit probleem veelal zelf herstellen. Lukt dit niet, dan moet u de loodgieter contacteren uit Lieren. Wij zullen de verstopping vlot en kundig verhelpen. Een verstopte leiding komt pertinent op de meest ongelegen en gekke momenten voor. Daarom zijn wij ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen bereikbaar. Wanneer de verstopte afvoer dringend is, bel ons.

Lek in het plafon verhelpen

Een waterlekkages in huis kan zeer lastig zijn, omdat het niet alleen schade aan het verblijf kan teweegbrengen en hoge herstelkosten met zich teweegbrengt, maar in het ellendige geval ook kan resulteren tot de groei van schimmels die je ziek kan maken. Een lek kan een redelijke belemmering zijn voor het woongenot. Daarom is het van aanzienlijk belang om direct actie te ondernemen zodra een lek in huis wordt ontdekt.

Lekkage aan het dak herstellen

Lekkages aan het dak is doorgaans een langdurige en prijzige reparatie om op te lossen. Onze dakdekkers hebben de kennis en deskundigheid onder de riem om elke denkbare lekkages aan het dak op te sporen en op te lossen. Bovendien kunnen onze monteurs u aanbevelen over vervolgschade zoals waterschade, schimmel of afbrokkelend houtwerk. Daarnaast kunnen onze monteurs lood- en zinkwerk onderhouden en renoveren indien dit noodzakelijk is. Neem direct nog contact op met onze monteurs of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.

Riolering verstopping verwijderen

De riolering is de hoofdleiding waarop alle afvoeren op zijn aangesloten. Een verstopping in het riool veroorzaakt omvangrijke problemen die veelal niet alleen kunnen worden opgelost. Contacteren van een professional is raadzaam. De riolering is zo uitgestrekt dat het eerste wat de loodgieter zal doen is de verstopping lokaliseren. De monteur zal dan inschatten hoe de obstructie kan worden opgelost en welke technieken nodig zijn. Camera inspectie wordt veel gebruikt om de obstructie te identificeren.
riool inspectie met camera Lieren

Het niet reinigen van een verstopt riool leidt tot verstrekkende gevolgen, bijvoorbeeld leidingbreuken, ondergelopen ruimtes en nare luchtjes. Het stokt ook het gehele afvoersysteem van de woning.

CV installatie

De cv zorgt ervoor dat uw woonhuis verwarmt wordt. Het is van fundamenteel belang dat de boiler zo goed en rendabel mogelijk werkt. Loodgieter Lieren ondersteund u graag bij alle voorkomende boiler taken. Een top verzorgde en moderne boiler is in topconditie en bied naast een fikse besparing in energiekosten ook woonplezier en warmte in de woning.

24 uur loodgieter, onze monteurs zijn bereikbaar

Onze spoedservice is speciaal ontworpen voor de uiterst dringende loodgieterswerkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Daarbij horen ook grote rioolverstoppingen, grote leidinglekkage en leidingbreuken.
Heeft u last van lekkages of een verstopping dat niet kan wachten tot de volgende werkdag? Bel ons

Vaak gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.