loodgieter apeldoorn

Loodgieter Klarenbeek

Diensten
Riool verstopt Klarenbeek
js_loader
Tot uw dienst

Maak een afspraak

055-4567890
Wij zijn direct ter plekke op uw adres
spoedservice Klarenbeek
Loodgieter Klarenbeek, bel ons!
055-4567890​

Dichte afvoerleiding ontstoppen

Heeft u last van een dichtgelopen afvoerleiding in de badkamer, douche, toilet of keuken? Menigmaal kunt u dit probleemgeval zelf oplossen. Lukt dit niet? dan is het verstandig om loodgieter Klarenbeek in te schakelen. Loodgieter Klarenbeek herstellen razendsnel en kundig de dichte afvoer. Een verstopping komt steevast onaangekondigd en op de meest gekke momenten. Onze loodgieters zijn daarom ook ’s nachts, in het weekeinde en op feestdagen beschikbaar. Wanneer de ontstoppen urgent is, neem dan onmiddellijk contact met onze monteurs op.

Last van waterlekkage in de woning

Een waterlek in de woning is een werkelijke nachtmerrie. Niet alleen leidt het schade aan de woning en prijzige reparatiekosten, desalniettemin in het akelige geval veroorzaakt het ook schimmel die mensen ziek maakt. Kortom, een lekkage is een aanslag op uw woongenot. Wanneer u een waterlek in uw huis vindt, is het enorm belangrijk om onmiddellijk actie te ondernemen.

Last van waterlekkage aan het dak

Lekkages aan het dak is normaal gesproken een slepende en kostbare reparatie om op te lossen. Onze dakdekkers hebben de ervaring en expertise meegenomen om iedere mogelijke lekkages op het dak op te sporen en op te lossen. Bovendien kunnen zij u aanbevelen over vervolgschade zoals waterschade, schimmel of aangetast framewerk. Ook kunnen onze dakdekkers lood- en zinkwerk onderhouden en repareren wanneer dit noodzakelijk is. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.

Opstopping in het riool verhelpen

Het rioleringssysteem is de leiding waarop alle afvoerleidingen samen komen. Een verstopte leiding in het riool veroorzaakt omvangrijke problemen die normaliter niet alleen kunnen worden opgelost. Contacteren van een professional is raadzaam. Het rioleringssysteem is zo lang dat het eerste wat de loodgieter zal doen is de verstopping opsporen. Hij zal dan beoordelen hoe de obstructie kan worden opgelost en wat voor technieken nodig is. Een camera-inspectie wordt veel toegepast om de obstructie vast te stellen.
riool inspectie met camera Klarenbeek

Het niet herstellen van een verstopt afvoerbuis heeft strekkende gevolgen zoals wateroverlast, ondergelopen ruimtes en nare luchtjes. Het blokkeert tevens het complete afvoersysteem in uw verblijf.

CV systemen

De centrale verwarming zorgt ervoor dat uw woonhuis opgewarmt wordt. Het is van cruciaal belang dat uw boiler zo goed en profijtelijk mogelijk draait. Loodgieter Klarenbeek helpt u graag bij alle veel voorkomende boiler werkzaamheden. Een goed onderhouden en geavanceerde boiler is sterker en bied naast een fikse besparing in stookkosten ook plezier en warmte in het huis.

Onmiddellijk een expert inzetten

Onze spoeddienst is speciaal gericht op de meest dringende loodgieterswerkzaamheden die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag. Bijv. een enorme opstopping in het afvoerkanaal, ernstige lekkages aan de afvoer en een gebarsten waterleiding.
Heeft u last van lekkages of een verstopte leiding die niet kan wachten tot de volgende werkdag? Neem contact op

Vaak gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.