loodgieter apeldoorn

Loodgieter Jonas

Werkzaamheden
Riool verstopt Jonas
js_loader
Dag en nacht beschikbaar

Maak een afspraak

055-4567890
Wij zijn direct ter plekke op uw locatie
spoedservice Jonas
Loodgieter in Jonas nodig?
055-4567890​

Dichte afvoerleiding ontstoppen

Heeft u een verstopte riolering in de keuken, badkamer, toilet of douche? U kunt dit probleem meestal zelf herstellen. Wil dit niet, dan moet u de loodgieter contacteren uit Jonas. Onze loodgieters zullen de verstopte leiding snel en kundig herstellen. Een verstopte leiding komt pertinent op de meest onaangename en gekke tijdstippen voor. Zodoende zijn wij 24/7 beschikbaar. Wanneer de verstopping spoedeisend is, bel de loodgieter.

Lekkage gevonden in huis?

Een waterlekkage in de woning is een onaangename situatie die niet alleen schade aan je woonhuis kan aanrichten en prijzige reparatiekosten met zich teweegbrengt, maar in het ergste geval ook voor schimmel kan zorgen die je ziek maken. Een lekkage kan een tamelijke belemmering zijn voor je woongenot. Het is daardoor van aanzienlijk belang om acuut actie te ondernemen zodra je een waterlekkage in huis ziet.

Overlast van lekkage in het dak

Lekkage aan het dak is veelal een kostbare en tijdrovende reparatie. Onze monteurs hebben de ervaring en competentie om elk soort lekkage te traceren en te fixen. Zij kunnen u ook aanraden over de follow-up van schade, zoals waterschade, schimmels of aangetast houtwerk. Mits noodzakelijk kunnen onze loodgieters ook onderhoud en reparatie van loodwerk uitvoeren. Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen doen? Bel ons.

Riool ontstoppen

Het rioleringssysteem is de afvoer waar alle rioolbuizen samen komen. Een verstopte leiding in het rioleringssysteem zorgt voor grote problemen die in de meeste gevallen niet alleen kunnen worden opgelost. Contacteren van een professional is de beste oplossing. Het rioleringssysteem is zo groot dat het eerste wat de monteur zal doen is de verstopte leiding lokaliseren. Hij zal dan beoordelen hoe de obstructie kan worden opgelost en wat voor technieken nodig is. Een camera-inspectie wordt normaal gesproken toegepast om de obstructie te herkennen.
riool inspectie met camera Jonas

Het niet verhelpen van een slecht doorlopend riool heeft vergaande effecten zoals wateroverlast, ondergelopen ruimtes en nare luchtjes. Het blokkeert bovendien het complete rioleringssysteem in het huis.

Centrale Verwarming

De centrale verwarming zorgt ervoor dat uw huis verwarmt wordt. Het is van cruciaal belang dat de boiler zo optimaal en winstgevend mogelijk functioneert. Loodgieter Jonas helpt u graag bij alle voorkomende boiler taken. Een correct onderhouden en moderne cv ketel is efficienter en bied naast een flinke besparing op de energierekening ook woonplezier en warmte in het verblijf.

24 uur monteur, wij zijn dienstbaar

De loodgieter spoed dienst is expliciet bedoeld voor de meest dringende sanitaire werkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Bijv. een enorme verstopping in het rioleringssysteem, ernstige lekkage aan de afvoer en een gebarsten leiding.
Last van lekken of een ernstige verstopte leiding? Neem contact op

Veel gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.