loodgieter apeldoorn

Loodgieter Hegge

Onze overige diensten
Riool verstopt Hegge
js_loader
24/7 dienstbaar

Neem contact op

055-4567890
Wij zijn snel ter plaatse op uw adres
spoedservice Hegge
Loodgieter in Hegge nodig?
055-4567890​

Ontstoppen verstopte afvoerleiding

Heeft u een verstopte riolering in uw badkamer, keuken of toilet? U kunt dit probleemgeval meestal zelf oplossen. Gaat dit niet, dan is het aan te raden de loodgieter contacteren uit Hegge. Wij zullen de verstopping razendsnel en kundig oplossen. Een opstopping komt pertinent op de meest onmogelijke en gekke momenten voor. Mede daardoor zijn wij dag en nacht bereikbaar. Indien de verstopping dringend is, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

Last van waterlekkage in huis?

Een lekkages in huis is een onaangename situatie die niet alleen afbreuk aan de woning en prijzige reparatiekosten kan teweegbrengen, maar in het ellendige geval ook kan resulteren tot schimmels waarvan je ziek kan worden. Een lek kan een echte belemmering zijn voor het woonplezier. Vandaar is het van cruciaal belang om meteen actie te ondernemen wanneer een lekkage in huis wordt gevonden.

Overlast van daklekkage

Een daklekkage is normaal gesproken een tijdrovende en kostbare reparatie om uit te laten voeren. Onze technici hebben de kennis en expertise onder de riem om iedere mogelijke lekkage aan het dak te traceren en op te lossen. Daarnaast kunnen onze dakdekkers u suggereren over vervolgschade zoals waterschades, schimmels of rottend houtwerk. Bovendien kunnen wij lood- en zinkwerk inspecteren en herstellen wanneer dit nodig is. Neem direct nog contact op met onze dakdekkers of vraag een kostenloze prijsopgave aan.

Dichte de riolering verwijderen

De riolering is de leiding waar alle afvoerleidingen op elkaar aansluiten. Een verstopping in het riool zorgt voor omvangrijke problemen die meestal niet alleen kunnen worden verholpen. Contacteren van een professional is verstandig. De riolering is zo uitgestrekt dat het eerste wat de monteur zal doen is de opstopping opsporen. Hij zal dan beoordelen hoe de verstopping kan worden verholpen en welke instrumenten nodig zijn. Een camera-inspectie wordt vaak toegepast om de verstopping te identificeren.
riool inspectie met camera Hegge

Het niet verhelpen van een verstopt rioolbuis heeft vergaande effecten bijvoorbeeld wateroverlast, overstromingen en riool lucht. Het blokkeert bovendien het complete rioolsysteem in uw woning.

Centrale Verwarming systemen

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de warmte regulatie in uw woonhuis. Het is van essentieel belang dat de cv zo krachtig en slim mogelijk werkt. Uw loodgieter Hegge helpt graag met al uw wensen op het gebied van centrale verwarming systemen. Een geavanceerd, top onderhouden cv-ketel is kostenefficiënter en geeft tevens een aanzienlijke besparing op de stookkosten, plezier en warmte in het huis.

Direct een loodgieter nodig? Neem contact op!

Onze spoedservice is speciaal bedoeld voor de uiterst urgente loodgieterswerkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Denk hierbij aan een enorme verstopping in het rioleringssysteem, ernstige lekkages aan het riool en een gebarsten (water) leiding.
Last van lekkage of een grote verstopping? Bel onze loodgieter!

Veel gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.