loodgieter apeldoorn

Loodgieter Hegge

Onze overige diensten
Riool verstopt Hegge
js_loader
24/7 bereikbaar

Neem contact op

055-4567890
Wij werken in de volgende gebieden
spoedservice Hegge
Loodgieter in Hegge nodig?
055-4567890​

Verhelpen dichte afvoerleiding

Heeft u last van een geblokkeerde afvoer in de badkamer, keuken of toilet? Menigmaal kunt u dit probleemgeval zelf oplossen. Gaat dit niet? dan is het verstandig om loodgieter Hegge in te schakelen. Loodgieter Hegge verhelpen pijlsnel en kundig de verstopte pijpleiding. Een verstopping komt altijd ongelegen en op de hoogst gekke tijdstippen. Wij zijn daarom ook ’s nachts, in het weekeinde en op feestdagen beschikbaar. Wanneer de verstopping dringend is, neem dan meteen contact met onze loodgieters op.

Lekkages verhelpen

Een waterlekkage in huis is een echte nachtmerrie. Niet alleen leidt het afbreuk aan de woning en prijzige reparatiekosten, maar in het akelige situatie veroorzaakt het ook schimmels die mensen ziek maakt. Kortom, een lek is een aanslag op uw woongenot. Zodra u een lek in uw huis geconstateerd, is het uitermate belangrijk om meteen actie te ondernemen.

Overlast van daklekkage

Een daklekkage is doorgaans een kostbare en slepende reparatie. Onze technici hebben de expertise en deskundigheid om elk type daklekkage op te sporen en te fixen. Onze dakdekkers kunnen ook aanbevelen over de follow-up van beschadiging, zoals waterschade, schimmels of aangetast hout. Indien nodig kunnen loodgieter Hegge ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van lood en zinkwerk verrichten. Benieuwd wat loodgieter Hegge voor u kunnen betekenen? Vraag een kostenloze prijsopgave aan..

Dichte het riool verwijderen

De riolering is de leiding waar iedere afvoer samenkomen. Een verstopping in het riool zorgt voor enorme sores, die veelal niet zelf op te lossen zijn. Het inschakelen van de loodgieter is de beste keuze. Het riool is dermate lang dat het vaststellen van de obstructie het eerste is wat de monteur zal doen. Daarna zal de loodgieter kijken hoe de verstopping op te lossen, welke technieken hierbij nodig zijn. Camera inspectie wordt meestal gebruikt om de verstopte afvoer te vinden.
riool inspectie met camera Hegge

Het niet schoonmaken van een verstopt afvoerkanaal leidt tot verstrekkende gevolgen, bijvoorbeeld wateroverlast, overstromingen en riool lucht. Het stokt ook het hele rioolsysteem van het huis.

Centrale Verwarming systemen

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de warmte regulatie in uw woonhuis. Het is van essentieel belang dat de centrale verwarming zo krachtig en slim mogelijk werkt. Uw loodgieter Hegge helpt graag met al uw wensen op het gebied van CV installaties. Een geavanceerd, perfect onderhouden cv-ketel is kostenefficiënter en geeft tevens een aanzienlijke besparing op de stookkosten, plezier en warmte in het huis.

Direct een loodgieter nodig? Neem contact op!

Onze spoeddienst is speciaal bedoeld voor de uiterst dringende loodgieterswerkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Denk hierbij aan een enorme verstopping in het afvoerkanaal, ernstige lekkages aan het riool en een gebarsten (water) leiding.
Hinder van lekkages of een grote verstopping? Bel onze loodgieter!

Veel gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.