loodgieter apeldoorn

Loodgieter Geerstraat

Overige diensten
Riool verstopt Geerstraat
js_loader
24/7 tot uw dienst

Neem contact op

055-4567890
Wij werken bij u in de buurt
spoedservice Geerstraat
Loodgieter Geerstraat, bel nu
055-4567890​

Oplossen dicht geraakte afvoer

Heeft u een verstopte afvoer in uw toilet, keuken, douche of badkamer? U kunt dit probleem veelal zelf verhelpen. Wil dit niet, dan is het aan te raden een loodgieter contacteren uit Geerstraat. Loodgieter Geerstraat kunnen de verstopping vlot en kundig ontstoppen. Een verstopte leiding komt pertinent op de meest onaangename en gekke tijden voor. Daardoor zijn onze loodgieters ook ’s nachts, in het weekeinde en op feestdagen bereikbaar. Wanneer de verstopping dringend is, neem dan direct contact met ons op.

Lekkage in de badkamer herstellen

Een lekkage in huis is een onaangename situatie die niet alleen afbreuk aan je woning kan teweegbrengen en prijzige reparaties met zich teweegbrengt, maar in het ellendige geval ook voor schimmel kan zorgen die je ziek maken. Een lekkage kan een tamelijke overlast zijn voor je dagelijkse leven. Het is daarom van aanzienlijk belang om acuut actie te ondernemen zodra je een lek in het woonhuis vind.

Lekkage aan het dak verhelpen

Een daklekkage is vaak een slepende en prijzige reparatie om op te lossen. Onze technici hebben de ervaring en expertise in huis om elke soort lekken aan het dak op te sporen en op te lossen. Bovendien kunnen zij u adviseren over vervolgschade zoals waterschades, schimmel of rottend timmerwerk. Tevens kunnen wij lood- en zinkwerk onderhouden en renoveren indien dit nodig is. Neem direct nog contact op met onze monteurs of vraag een kostenloze offerte aan.

Hardnekkige verstopping in het riool oplossen

De riolering is de hoofdleiding waar alle rioolbuizen op zijn aangesloten. Een verstopping in het riool zorgt voor omvangrijke problemen die in de meeste gevallen niet zelfstandig kunnen worden opgelost. Contacteren van een professional is aan te raden. De riolering is zo groot dat het eerste wat de loodgieter zal doen is de verstopping lokaliseren. De monteur zal dan beoordelen hoe de verstopping kan worden opgelost en welke instrumenten nodig is. Een camera-inspectie wordt normaal gesproken gebruikt om de verstopping te herkennen.
riool inspectie met camera Geerstraat

Het negeren van een verstopt afvoer heeft vergaande effecten zoals wateroverlast, ondergelopen ruimtes en nare luchtjes. Het blokkeert tevens het complete rioleringssysteem in uw woning.

CV systemen

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de warmte regulatie in het woonhuis. Het is van cruciaal belang dat de cv zo krachtig en slim mogelijk zijn werk doet. De loodgieter in Geerstraat helpt graag in al uw behoeften op het gebied van centrale verwarming systemen. Een moderne, top onderhouden verwarmingsketel is kostenefficiënter en geeft bovendien een flinke besparing op de energiekosten, comfort en warmte in het huis.

24/7 loodgieter - wij zijn bereikbaar

Onze spoedservice is speciaal ontworpen voor de meest dringende loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Daartoe behoren grote afvoerverstoppingen, grote lekkages en leidingbreuken.
Lekkages of serieuze verstopping? onze spoed loodgieter staat dag en nacht voor u klaar!

Vaak gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.