loodgieter apeldoorn

Loodgieter Duistervoorde

Werkzaamheden
Riool verstopt Duistervoorde
js_loader
Tot uw dienst

Maak een afspraak

055-4567890
Wij werken in de volgende gebieden
spoedservice Duistervoorde
Loodgieter Duistervoorde, bel nu!
055-4567890​

Dichte leiding ontstoppen

Heeft u een dichte afvoerleiding in de douche, badkamer, keuken of toilet? U kunt dit probleemgeval meestal zelf verhelpen. Gaat dit niet, dan moet u de loodgieter bellen uit Duistervoorde. Loodgieter Duistervoorde kunnen de verstopping vlot en kundig verhelpen. Een opstopping komt altijd op de meest onmogelijke en gekke tijden voor. Daardoor zijn wij ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen bereikbaar. Wanneer de verstopping spoedeisend is, neem dan direct contact met ons op.

Lekkages oplossen

Een lekkages in huis is een echte nachtmerrie. Niet alleen veroorzaakt het schade aan het huis en hoge reparatiekosten, echter in het akelige situatie veroorzaakt het ook schimmels die mensen ziek maakt. Samengevat, een lek is een aanslag op uw woongenot. Zodra u een lekkage in uw woning vindt, is het enorm belangrijk om acuut actie te ondernemen.

Last van daklekkage

Lekkage aan het dak is vaak een kostbare en slepende reparatie. Onze dakdekkers hebben de kennis en competentie om elk gebruikelijk daklek te traceren en te fixen. Onze dakdekkers kunnen u ook aanraden over de follow-up van schade, zoals waterschade, schimmels of aangetast hout. Indien nodig kunnen loodgieter Duistervoorde ook onderhoud en reparatie van lood en zinkwerk uitvoeren. Nieuwsgierig wat loodgieter Duistervoorde voor u kunnen doen? Neem contact met ons op.

Dichte het riool oplossen

Het rioleringssysteem is de hoofdleiding waar iedere afvoer samenkomen. Een opstopping in het rioleringssysteem zorgt voor grote problemen, die meestal niet zelf op te lossen zijn. Het contacteren van de loodgieter is de enige oplossing. Het rioleringssysteem is zodanig lang dat het vinden van de verstopping het eerste is wat de monteur zal doen. Nadien zal de monteur kijken hoe de verstopping op te lossen, welke instrumenten hierbij nodig is. Camera inspectie wordt meestal gebruikt om de verstopping te identificeren.
riool inspectie met camera Duistervoorde

Het niet herstellen van een slecht doorlopend rioolbuis heeft vergaande gevolgen bijvoorbeeld wateroverlast, overstromingen en stank uit het riool. Het blokkeert tegelijkertijd het complete rioolsysteem in de woning.

CV installatie

De CV ketel zorgt voor de opwarming van het woonhuis. Het is van essentieel belang dat de centrale verwarming zo efficiënt en slim mogelijk werkt. Uw loodgieter in Duistervoorde helpt u graag met al uw behoeften op het gebied van centrale verwarming systemen. Een geavanceerd, goed onderhouden verwarmingsketel werkt kosten besparend en geeft daarnaast een fikse besparing op de verwarmingskosten, plezier en warmte in de woning.

Onmiddellijk een monteur inzetten

De loodgieter spoeddienst is specifiek bedoeld voor de meest urgente loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de eerstvolgende dag. Bijv. een enorme opstopping in het riool, kritieke lekkages aan de afvoer en een gebarsten (water) leiding.
Hinder van lekkages of een grote verstopping? Neem contact op

Vaak gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.