loodgieter apeldoorn

Loodgieter De Voorwaarts

Onze overige diensten
Riool verstopt De Voorwaarts
js_loader
Tot uw dienst

Neem contact op

055-4567890
Wij komen in de volgende regio‘s
spoedservice De Voorwaarts
Loodgieter in De Voorwaarts nodig?
055-4567890​

Gangbaar maken van een verstopte afvoer

Heeft u last van een verstopte afvoerleiding in de badkamer, keuken of toilet? Veelal kunt u het probleemgeval zelf oplossen. Lukt dit niet? dan is het verstandig om de loodgieter in te schakelen. Wij herstellen razendsnel en vakkundig de verstopte pijpleiding. Een verstopping komt steevast onaangekondigd en op de hoogst gekke tijdstippen. Wij zijn daarom ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen bereikbaar. Als de verstopping dringend is, neem dan vandaag contact met onze loodgieters op.

Lekkage gevonden in de woning

Een waterlek in de woning is een onaangename gebeurtenis die niet alleen afbreuk aan je woning kan veroorzaken en prijzige reparaties met zich meebrengt, maar in het ellendige geval ook voor schimmel kan dragen die je ziek maken. Een lek kan een redelijke hinder zijn voor je dagelijkse leven. Het is daarom van groot belang om direct actie te ondernemen wanneer je een lekkage in huis vind.

Verhelpen lekkage in het dak

Lekkages aan het dak is vaak een slepende en dure reparatie om uit te laten voeren. Onze dakdekkers hebben de ervaring en expertise onder de riem om elke mogelijke lekkages op het dak op te sporen en te herstellen. Ook kunnen onze monteurs u adviseren over vervolgschade zoals waterschades, schimmel of afbrokkelend timmerwerk. Ook kunnen onze monteurs lood- en zinkwerk inspecteren en herstellen als dit nodig is. Neem direct nog contact met ons op of vraag een kostenloze offerte aan.

Dichte de riolering verwijderen

De riolering is de afvoer waarop alle rioolbuizen samen komen. Een verstopping in het riool veroorzaakt omvangrijke problemen die meestal niet alleen kunnen worden opgelost. Contact opnemen met een professional is aan te raden oplossing. De riolering is zo groot dat het eerste wat de technicus zal doen is de verstopping opsporen. De monteur zal dan beoordelen hoe de verstopping kan worden opgelost en welke technieken nodig is. Een camera-onderzoek wordt vaak gebruikt om de verstopping vast te stellen.
riool inspectie met camera De Voorwaarts

Het niet herstellen van een slecht doorlopend afvoer heeft strekkende effecten zoals leidingbreuken, ondergelopen ruimtes en nare luchtjes. Het blokkeert tevens het complete rioleringssysteem in de woning.

CV installatie

De cv regelt dat uw woning opgewarmt wordt. Het is van wezenlijk belang dat uw boiler zo goed en profijtelijk mogelijk draait. Loodgieter De Voorwaarts ondersteund u graag bij alle veel voorkomende boiler werkzaamheden. Een klasse onderhouden en geavanceerde boiler is efficienter en bied naast een enorme besparing in stookkosten ook comfort en warmte in uw woning.

24 uur expert, onze monteurs zijn dienstbaar

De spoeddienst is specifiek bedoeld voor de hoogst dringende sanitaire werkzaamheden dat niet kan wachten tot de eerstvolgende werkdag. Denk hierbij aan een grootschalige opstopping in het afvoerkanaal, kritieke lekkages aan de riolering en een gebarsten (water) leiding.
Lekken of vervelende verstopte leiding? wij staan dag en nacht voor u klaar!

Veel gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.