loodgieter apeldoorn

Loodgieter De Voorwaarts

Werkzaamheden
Riool verstopt De Voorwaarts
js_loader
24/7 tot uw dienst

Neem contact op

055-4567890
Wij komen in de volgende gebieden
spoedservice De Voorwaarts
Snel een loodgieter in De Voorwaarts nodig?
055-4567890​

Verstopte afvoer gangbaar maken

Heeft u een verstopte afvoer in uw douche, badkamer, keuken of toilet? U kunt dit probleem meestal zelf oplossen. Wil dit niet, dan moet u de loodgieter bellen uit De Voorwaarts. Wij kunnen de verstopte leiding snel en kundig fixen. Een opstopping komt altijd op de meest onaangename en gekke momenten voor. Zodoende zijn wij 24/7, in het weekend en op feestdagen beschikbaar. Mits de verstopping spoedeisend is, bel ons.

Last van waterlekkage in de woning

Een waterlekkage in de woning is een echte nachtmerrie. Niet alleen leidt het afbreuk aan de woning en prijzige herstelkosten, echter in het slechtste situatie veroorzaakt het ook schimmel die mensen ziek maakt. Kortom, een lek is een aanslag op uw woongenot. Zodra u een lek in uw woning geconstateerd, is het enorm belangrijk om onmiddellijk actie te ondernemen.

Last van waterlekkage aan het dak

Lekkages aan het dak is vaak een slepende en dure reparatie om uit te laten voeren. Onze dakdekkers hebben de ervaring en expertise meegenomen om elke mogelijke lekkages op het dak op te sporen en te herstellen. Ook kunnen onze monteurs u adviseren over vervolgschade zoals waterschades, schimmel of afbrokkelend framewerk. Ook kunnen onze monteurs lood- en zinkwerk inspecteren en herstellen als dit nodig is. Neem direct nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Dichte de riolering verwijderen

De riolering is de hoofdleiding waar iedere afvoerleiding op uit komen. Een verstopping in het riool zorgt voor grote problematiek, die meestal niet zelf op te lossen zijn. Het inschakelen van de loodgieter is de enige oplossing. Het riool is zodanig lang dat het lokaliseren van de verstopping het eerste is wat de loodgieter gaat doen. Daarna zal de monteur kijken hoe de verstopping op te lossen, welke technieken hierbij nodig is. Camera onderzoek wordt vaak gebruikt om de obstructie te identificeren.
riool inspectie met camera De Voorwaarts

Het negeren van een slecht doorlopend afvoer heeft strekkende effecten bijvoorbeeld leidingbreuken, ondergelopen ruimtes en nare luchtjes. Het blokkeert bovendien het complete afvoersysteem in uw woning.

CV installatie

De cv regelt dat uw woning opgewarmt wordt. Het is van wezenlijk belang dat uw boiler zo goed en profijtelijk mogelijk draait. Loodgieter De Voorwaarts ondersteund u graag bij alle veel voorkomende boiler werkzaamheden. Een klasse onderhouden en moderne boiler is efficienter en bied naast een enorme besparing in stookkosten ook comfort en warmte in uw woning.

Nu een nood expert nodig?

De spoeddienst is exclusief opgericht voor de meest dringende sanitaire werkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Daarbij horen ook grootschalige afvoerverstoppingen, grote leidinglekkage en waterleidingbreuken.
Lekken of vervelende verstopte leiding? wij staan dag en nacht voor u klaar!

Veel gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.