loodgieter apeldoorn

Loodgieter De Voorwaarts

Onze overige diensten
Riool verstopt De Voorwaarts
js_loader
Tot uw dienst

Neem contact op

055-4567890
Wij komen in de volgende regio‘s
spoedservice De Voorwaarts
Snel een loodgieter in De Voorwaarts nodig?
055-4567890​

Verstopte afvoer gangbaar maken

Heeft u last van een verstopte afvoerleiding in de douche, badkamer, keuken of toilet? Veelal kunt u het probleem zelf oplossen. Lukt dit niet? dan is het verstandig om de loodgieter in te schakelen. Wij herstellen razendsnel en kundig de verstopte pijpleiding. Een verstopping komt steevast onaangekondigd en op de hoogst gekke tijdstippen. Wij zijn daarom ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen bereikbaar. Als de verstopping dringend is, neem dan vandaag contact met onze loodgieters op.

Lekkage in het plafon verhelpen

Een waterlek in de woning is een onaangename gebeurtenis die niet alleen afbreuk aan je woning kan veroorzaken en prijzige reparaties met zich meebrengt, maar in het ellendige geval ook voor schimmel kan dragen die je ziek maken. Een lek kan een redelijke hinder zijn voor je dagelijkse leven. Het is daarom van groot belang om direct actie te ondernemen wanneer je een lekkage in huis vind.

Verhelpen waterlekkage in het dak

Lekkages aan het dak is regelmatig een kostbare en slepende reparatie. Onze technici hebben de expertise en vakkundigheid om elk voorkomend daklekkage op te sporen en te fixen. Zij kunnen u ook adviseren over de vervolgstappen van beschadiging, zoals waterschade, schimmel of aangetast houtwerk. Mits nodig kunnen wij ook onderhoud en reparatie van zinkwerk uitvoeren. Benieuwd wat onze loodgieters voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Dichte de riolering verwijderen

De riolering is de afvoer waar alle rioolbuizen samen komen. Een verstopping in het riool veroorzaakt omvangrijke problemen die meestal niet alleen kunnen worden opgelost. Contact opnemen met een professional is aan te raden oplossing. De riolering is zo groot dat het eerste wat de technicus zal doen is de verstopping opsporen. De monteur zal dan beoordelen hoe de verstopping kan worden opgelost en wat voor technieken nodig is. Camera onderzoek wordt vaak gebruikt om de verstopping vast te stellen.
riool inspectie met camera De Voorwaarts

Het niet herstellen van een slecht doorlopend afvoer heeft strekkende effecten bijvoorbeeld leidingbreuken, ondergelopen ruimtes en nare luchtjes. Het blokkeert tevens het complete afvoersysteem in uw woning.

CV installatie

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de warmte regulatie in uw woonhuis. Het is van fundamenteel belang dat de centrale verwarming zo krachtig en doeltreffend mogelijk werkt. De loodgieter in De Voorwaarts helpt u graag aan al uw wensen op het gebied van centrale verwarming. Een geavanceerd, goed onderhouden verwarmingsketel is efficiënter en biedt tevens een flinke besparing op de energiekosten, comfort en warmte in uw woning.

24 uur expert, onze monteurs zijn dienstbaar

De spoeddienst is specifiek bedoeld voor de hoogst dringende sanitaire werkzaamheden dat niet kan wachten tot de eerstvolgende werkdag. Denk hierbij aan een grootschalige obstructie in het afvoerkanaal, kritieke lekkages aan de riolering en een gebarsten (water) leiding.
Lekken of vervelende verstopte leiding? wij staan dag en nacht voor u klaar!

Veel gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.