loodgieter apeldoorn

Loodgieter De Vecht

Onze andere diensten
Riool verstopt De Vecht
js_loader
Altijd beschikbaar

Neem contact op

055-4567890
Wij zijn snel ter plaatse op uw adres
spoedservice De Vecht
Snel een loodgieter in De Vecht nodig?
055-4567890​

Gangbaar maken van een verstopte afvoer

Heeft u hinder van een dichtgelopen afvoer in de keuken, douche, badkamer of toilet? Vaak kunt u het probleem zelf verhelpen. Lukt dit niet? dan is het raadzaam om ons te contacteren. Loodgieter De Vecht verhelpen snel en vakkundig de dichte afvoer. Een verstopping komt steevast ongelegen en op de hoogst gekke tijdstippen. Onze loodgieters zijn daarom ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen beschikbaar. Mits de verstopping spoedeisend is, neem dan vandaag contact met onze loodgieters op.

Last van lekkage in huis?

Een waterlek in de woning kan zeer ellendig zijn, aangezien het niet alleen afbreuk aan de woning kan aandoen en hoge reparaties met zich meebrengt, maar in het ergste geval ook kan resulteren tot de groei van schimmel die je ziek kan maken. Een waterlekkage kan een tamelijke overlast zijn voor het woongenot. Vandaar is het van aanzienlijk belang om gelijk actie te ondernemen wanneer een lekkage in huis wordt geconstateerd.

Last van lekkage aan het dak

Lekkages aan het dak is doorgaans een langdurige en kostbare reparatie om uit te laten voeren. Onze technici hebben de kennis en deskundigheid onder de riem om elke soort lekken op het dak te vinden en op te lossen. Ook kunnen zij u adviseren over de ontdekking zoals waterschades, schimmel of waterdoordrongen timmerwerk. Ook kunnen onze dakdekkers lood- en zinkwerk inspecteren en vernieuwen indien nodig. Neem direct nog contact met ons op of vraag een kostenloze prijsopgave aan.

Dichte het riool verwijderen

Het rioleringssysteem is de hoofdleiding waar alle afvoeren op zijn aangesloten. Een verstopte leiding in het riool veroorzaakt omvangrijke problemen die veelal niet alleen kunnen worden opgelost. Contacteren van een professional is aan te raden oplossing. Het rioleringssysteem is zo uitgestrekt dat het eerste wat de loodgieter zal doen is de opstopping vinden. De loodgieter zal dan inschatten hoe de verstopping kan worden opgelost en welke apparatuur nodig is. Een camera-onderzoek wordt regelmatig gebruikt om de verstopping te identificeren.
riool inspectie met camera De Vecht

Het niet schoonmaken van een verstopt afvoerkanaal leidt tot ernstige gevolgen, bijvoorbeeld afvoerleidingbreuken, ondergelopen ruimtes en stank uit het riool. Het blokkeert ook het gehele afvoersysteem van de woning.

CV systemen

De centrale verwarming zorgt voor de verwarming van het huis. Het is van cruciaal belang dat de ketel zo efficiënt en doeltreffend mogelijk zijn werk uitvoert. Uw loodgieter De Vecht helpt graag met al uw wensen op het gebied van CV installaties. Een moderne, top onderhouden cv-ketel is kostenefficiënter en geeft daarnaast een flinke besparing op de stookkosten, comfort en warmte in het huis.

Meteen een expert nodig?

De spoedservice is speciaal gericht op de hoogst dringende soorten loodgieterswerkzaamehden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Bijv. een grootschalige verstopping in het rioleringssysteem, kritieke lekkages aan het riool en een gesprongen leiding.
Lekken of grote verstopping? wij staan altijd voor u klaar!

Meest gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.