loodgieter apeldoorn

Loodgieter De Vecht

Onze andere diensten
Riool verstopt De Vecht
js_loader
Dag en nacht beschikbaar

Neem contact op

055-4567890
Wij komen bij u in De Vecht
spoedservice De Vecht
Snel een loodgieter in De Vecht nodig?
055-4567890​

Gangbaar maken van een verstopte afvoer

Heeft u hinder van een dichtgelopen afvoer in de keuken, douche, badkamer of toilet? Vaak kunt u het probleem zelf verhelpen. Lukt dit niet? dan is het raadzaam om ons te contacteren. Loodgieter De Vecht verhelpen snel en vakkundig de dichte afvoer. Een verstopping komt steevast ongelegen en op de hoogst gekke tijdstippen. Onze loodgieters zijn daarom ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen beschikbaar. Mits de verstopping urgent is, neem dan vandaag contact met onze loodgieters op.

Last van lekkage in huis?

Een waterlek in de woning is een onaangename gebeurtenis die niet alleen afbreuk aan je woning kan veroorzaken en hoge herstelkosten met zich meebrengt, maar in het ergste geval ook voor schimmel kan dragen die je ziek maken. Een lekkage kan een tamelijke hinder zijn voor je woongenot. Het is daarom van aanzienlijk belang om direct actie te ondernemen wanneer je een waterlekkage in de woning vind.

Last van lekkage aan het dak

Lekkages aan het dak is doorgaans een langdurige en kostbare reparatie om uit te laten voeren. Onze technici hebben de kennis en deskundigheid onder de riem om elke soort lekken op het dak te vinden en op te lossen. Ook kunnen zij u adviseren over de ontdekking zoals waterschade, schimmel of waterdoordrongen timmerwerk. Ook kunnen onze dakdekkers lood- en zinkwerk inspecteren en vernieuwen indien nodig. Neem direct nog contact op met onze dakdekkers of vraag een kostenloze prijsopgave aan.

Dichte het riool verwijderen

Het rioleringssysteem is de hoofdleiding waar iedere afvoer samenkomen. Een opstopping in het riool zorgt voor enorme sores, die doorgaans niet zelf te verhelpen zijn. Het contacteren van professionele hulp is de beste keuze. Het rioleringssysteem is zodanig lang dat het traceren van de obstructie het eerste is wat de loodgieter zal doen. Daarna zal hij kijken hoe de verstopping op te lossen, welke apparatuur hierbij nodig is. Camera onderzoek wordt veelal gebruikt om de verstopte afvoer te identificeren.
riool inspectie met camera De Vecht

Het niet verhelpen van een slecht doorlopend rioolbuis heeft strekkende effecten zoals afvoerleidingbreuken, ondergelopen ruimtes en stank uit het riool. Het blokkeert bovendien het complete afvoersysteem in het huis.

CV systemen

De cv regelt dat uw huis opgewarmt wordt. Het is van cruciaal belang dat uw boiler zo goed en rendabel mogelijk werkt. Loodgieter De Vecht ondersteund u graag bij alle voorkomende boiler opdrachten. Een top verzorgde en geavanceerde cv ketel is in topconditie en bied naast een flinke besparing in energiekosten ook comfort en warmte in het huis.

Meteen een expert nodig?

De spoedservice is speciaal gericht op de hoogst dringende soorten loodgieterswerkzaamehden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Bijv. een grote opstopping in het rioleringssysteem, kritieke lekkages aan het riool en een gesprongen leiding.
Last van lekken of een serieuze verstopping? Bel onze loodgieter!

Meest gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.