loodgieter apeldoorn

Loodgieter De Vecht

Onze andere diensten
Riool verstopt De Vecht
js_loader
Altijd beschikbaar

Neem contact op

055-4567890
Wij komen bij u in De Vecht
spoedservice De Vecht
Loodgieter in De Vecht nodig?
055-4567890​

Gangbaar maken van een verstopte afvoer

Heeft u hinder van een dichtgelopen afvoer in de keuken, douche, badkamer of toilet? Vaak kunt u het probleem zelf verhelpen. Lukt dit niet? dan is het raadzaam om de loodgieter te contacteren. Loodgieter De Vecht verhelpen snel en vakkundig de dichte afvoer. Een verstopping komt steevast onaangekondigd en op de hoogst gekke tijdstippen. Onze loodgieters zijn daarom ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen beschikbaar. Mits de verstopping spoedeisend is, neem dan vandaag contact met onze loodgieters op.

Last van lekkage in huis?

Een waterlekkages in de woning is een onaangename gebeurtenis die niet alleen afbreuk aan de woning en hoge reparaties kan aandoen, desalniettemin in het ellendige geval ook kan resulteren tot schimmel waarvan je ziek kan worden. Een lekkage kan een werkelijke hindernis zijn voor het dagelijks leven. Daarom is het van onmisbaar belang om onmiddellijk actie te ondernemen zodra een lekkage in de woning wordt gevonden.

Daklekkage verhelpen

Lekkages aan het dak is regelmatig een prijzige en langdurige reparatie. Onze monteurs hebben de ervaring en competentie om elk gebruikelijk daklekkage te traceren en te repareren. Zij kunnen ook aanbevelen over de follow-up van beschadiging, zoals waterschade, schimmel of verrot hout. Indien nodig kunnen wij ook onderhoud en reparatie van lood- en zinkwerk uitvoeren. Benieuwd wat onze loodgieters voor u kunnen doen? Bel ons.

Rioleringssysteem verstopping verwijderen

Het rioleringssysteem is de hoofdleiding waar alle afvoerleidingen op zijn aangesloten. Een verstopte leiding in het riool veroorzaakt omvangrijke problemen die veelal niet alleen kunnen worden opgelost. Contacteren van een professional is aan te raden oplossing. Het rioleringssysteem is zo uitgestrekt dat het eerste wat de technicus zal doen is de opstopping lokaliseren. Hij zal dan inschatten hoe de obstructie kan worden opgelost en welke apparatuur nodig is. Een camera-onderzoek wordt meestal gebruikt om de obstructie te identificeren.
riool inspectie met camera De Vecht

Het niet verhelpen van een verstopt afvoer heeft strekkende gevolgen bijvoorbeeld afvoerleidingbreuken, ondergelopen ruimtes en stank overlast. Het blokkeert tevens het complete afvoersysteem in het huis.

Centrale Verwarming

De centrale verwarming zorgt voor de warmte regulatie in het huis. Het is van cruciaal belang dat de ketel zo efficiënt en doeltreffend mogelijk zijn werk uitvoert. Uw loodgieter De Vecht helpt graag met al uw wensen op het gebied van CV installaties. Een moderne, top onderhouden cv-ketel is kostenefficiënter en geeft daarnaast een flinke besparing op de verwarmingskosten, comfort en warmte in het huis.

24/7 expert - onze monteurs zijn bereikbaar

De spoedservice is speciaal gericht op de hoogst dringende soorten loodgieterswerkzaamehden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Bijv. een grootschalige verstopping in het rioleringssysteem, kritieke lekkages aan het riool en een gesprongen leiding.
Last van lekkage of een serieuze verstopte leiding? Bel onze loodgieter!

Meest gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.