loodgieter apeldoorn

Loodgieter De Kar

Werkzaamheden
Riool verstopt De Kar
js_loader
Altijd bereikbaar

Neem contact op

055-4567890
Wij werken in de volgende gebieden
spoedservice De Kar
Loodgieter De Kar, bel ons
055-4567890​

Ontstoppen dichte leiding

Heeft u een verstopte afvoer in uw toilet, keuken, douche of badkamer? U kunt dit probleem normaliter zelf herstellen. Lukt dit niet, dan is het aan te raden een loodgieter contacteren uit De Kar. Onze loodgieters zullen de verstopping razendsnel en vakkundig herstellen. Een verstopping komt immers op de meest ongelegen en gekke tijdstippen voor. Daarom zijn onze loodgieters 24/7, in het weekend en op feestdagen bereikbaar. Wanneer de verstopping spoedeisend is, bel de loodgieter De Kar.

Lekkages oplossen

Een lekkages in de woning is een onaangename situatie die niet alleen schade aan je woning kan veroorzaken en prijzige reparaties met zich teweegbrengt, maar in het akeligste geval ook voor schimmels kan dragen die je ziek maken. Een lek kan een redelijke overlast zijn voor je dagelijkse leven. Het is daardoor van groot belang om onmiddellijk actie te ondernemen wanneer je een waterlek in de woning ziet.

Verhelpen lekkage aan het dak

Lekkages aan het dak is veelal een langdurige en prijzige reparatie om uit te laten voeren. Onze technici hebben de ervaring en deskundigheid onder de riem om iedere mogelijke lekkage aan het dak te vinden en te verhelpen. Ook kunnen zij u adviseren over hun ontdekking zoals waterschade, schimmels of rottend houtwerk. Daarnaast kunnen wij lood- en zinkwerk inspecteren en renoveren als dit nodig is. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een kostenloze prijsopgave aan.

Opstopping in het rioleringssysteem oplossen

De riolering is de afvoer waar alle rioolbuizen op elkaar aansluiten. Een verstopping in het riool zorgt voor grote problemen die normaliter niet zelfstandig kunnen worden opgelost. Contacteren van een professional is de beste oplossing. De riolering is zo lang dat het eerste wat de technicus zal doen is de verstopte leiding opsporen. De loodgieter zal dan inschatten hoe de obstructie kan worden opgelost en wat voor technieken nodig zijn. Een camera-onderzoek wordt veel gebruikt om de obstructie te herkennen.
riool inspectie met camera De Kar

Het niet schoonmaken van een verstopt riool leidt tot ernstige gevolgen, zoals wateroverlast, ondergelopen ruimtes en nare luchtjes. Het stokt ook het hele rioleringssysteem van het huis.

Centrale Verwarming

De CV ketel zorgt voor de warmte regulatie in het huis. Het is van groot belang dat de centrale verwarming zo efficiënt en doeltreffend mogelijk zijn werk uitvoert. Uw loodgieter in De Kar zal u graag helpen aan al uw behoeften op het gebied van centrale verwarming. Een geavanceerd, perfect onderhouden cv-ketel is kostenefficiënter en geeft bovendien een flinke besparing op de verwarmingskosten, wooncomfort en warmte in het verblijf.

24/7 expert - wij zijn dienstbaar

De spoedservice is speciaal ontworpen voor de uiterst urgente sanitaire werkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Daarbij horen ook grote afvoerverstoppingen, grote lekkages en leidingbreuken.
Heeft u last van lekkages of een verstopping die niet kan wachten tot de volgende werkdag? Neem contact op

Veel gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.