loodgieter apeldoorn

Loodgieter Bussloo

Meer diensten
Riool verstopt Bussloo
js_loader
Dag en nacht beschikbaar

Maak een afspraak

055-4567890
Wij werken in de volgende regio
spoedservice Bussloo
Loodgieter Bussloo, bel ons
055-4567890​

Ontstoppen verstopte afvoerleiding

Heeft u last van een dichtgelopen afvoer in de keuken, douche, badkamer of toilet? Doorgaans kunt u het probleem zelf herstellen. Lukt dit niet? dan is het verstandig om ons in te schakelen. Loodgieter Bussloo herstellen vlot en kundig de dichte afvoer. Een verstopping komt altijd onaangekondigd en op de meest gekke momenten. Wij zijn daarom ook ’s nachts, in het weekeinde en op feestdagen beschikbaar. Wanneer de ontstoppen spoedeisend is, neem dan nu op contact met ons op.

Lek gevonden in de woning?

Een lekkage in huis is een werkelijke nachtmerrie. Niet alleen leidt het afbreuk aan de woning en prijzige reparatiekosten, maar in het ergste geval veroorzaakt het ook schimmel die mensen ziek maakt. Samengevat, een lek is een aanslag op uw woongenot. Wanneer u een lekkage in uw woning geconstateerd, is het uitermate belangrijk om direct actie te ondernemen.

Daklekkage herstellen

Lekkages aan het dak is vaak een slepende en dure reparatie om uit te laten voeren. Onze dakdekkers hebben de ervaring en expertise in huis om elke mogelijke lekken op het dak te vinden en op te lossen. Tevens kunnen onze dakdekkers u aanbevelen over vervolgschade zoals waterschade, schimmels of afbrokkelend houtwerk. Zowel kunnen onze dakdekkers lood- en zinkwerk onderhouden en vernieuwen indien noodzakelijk. Neem direct nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.

Afvoer naar het rioleringssysteem verstopt

De riolering is de hoofdleiding waar iedere afvoer op uit komen. Een opstopping in het rioleringssysteem zorgt voor grote sores, die meestal niet zelf te verhelpen zijn. Het contacteren van professionele hulp is aan te raden. Het rioleringssysteem is dermate lang dat het traceren van de verstopping het eerste is wat de loodgieter zal doen. Daarna zal de monteur kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke instrumenten hierbij nodig zijn. Camera inspectie wordt meestal gebruikt om de opstopping te vinden.
riool inspectie met camera Bussloo

Het niet herstellen van een verstopt riool heeft strekkende effecten bijvoorbeeld afvoerleidingbreuken, overstromingen en riool lucht. Het blokkeert bovendien het complete afvoersysteem in het verblijf.

CV systemen

De cv regelt dat uw huis opgewarmt wordt. Het is van cruciaal belang dat de cv zo goed en profijtelijk mogelijk functioneert. Loodgieter Bussloo ondersteund u graag bij alle veel voorkomende cv taken. Een klasse onderhouden en moderne ketel is in topconditie en bied naast een flinke besparing op de energierekening ook wooncomfort en warmte in het woonhuis.

24/7 monteur - onze installateurs zijn dienstbaar

De spoedservice is speciaal bedoeld voor de meest urgente sanitaire werkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Denk hierbij aan een grootschalige opstopping in het rioleringssysteem, ernstige lekkage aan de riolering en een gesprongen (water) leiding.
Lekken of serieuze verstopping? onze spoed loodgieter staat 24/7 voor u klaar!

Veel gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.