loodgieter apeldoorn

Loodgieter Broekland

Onze andere diensten
Riool verstopt Broekland
js_loader
24/7 dienstbaar

Contacteer ons vandaag nog!

055-4567890
Wij komen in de volgende gebieden
spoedservice Broekland
Loodgieter in Broekland nodig?
055-4567890​

Ontstoppen verstopte leiding

Heeft u een verstopte afvoerleiding in de badkamer, douche, toilet of keuken? U kunt dit probleem vaak zelf herstellen. Zo niet, dan is het raadzaam een loodgieter contacteren uit Broekland. Onze loodgieters kunnen de verstopping vlot en kundig fixen. Een verstopping komt pertinent op de meest ongelegen en gekke momenten voor. Zodoende zijn onze loodgieters 24/7, in het weekend en op feestdagen bereikbaar. Indien de verstopping dringend is, bel de loodgieter Broekland.

Waterlekkage gevonden in de woning?

Een waterlekkage in de woning is een onaangename situatie die niet alleen schade aan je woning kan veroorzaken en prijzige reparatiekosten met zich teweegbrengt, maar in het akeligste geval ook voor schimmels kan zorgen die je ziek maken. Een waterlek kan een behoorlijke belemmering zijn voor het woongenot. Het is daardoor van groot belang om onmiddellijk actie te ondernemen zodra je een lekkage in de woning opmerkt.

Daklekkage herstellen

Een daklekkage is normaal gesproken een tijdrovende en prijzige reparatie om uit te laten voeren. Onze dakdekkers hebben de ervaring en deskundigheid meegenomen om iedere soort lekkage aan het dak te traceren en op te lossen. Bovendien kunnen onze monteurs u adviseren over vervolgschade zoals waterschades, schimmels of afbrokkelend framewerk. Zowel kunnen onze monteurs lood- en zinkwerk onderhouden en vernieuwen wanneer dit nodig is. Neem direct nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Rioleringssysteem ontstoppen

Het riool is de hoofdleiding waar iedere afvoer samenkomen. Een verstopping in het rioleringssysteem zorgt voor enorme ellende, die vaak niet zelf op te lossen zijn. Het contacteren van de loodgieter is aan te raden. Het riool is dermate lang dat het vaststellen van de opstopping het eerste is wat de monteur zal doen. Nadien zal hij kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke technieken hierbij nodig is. Camera onderzoek wordt meestal gebruikt om de verstopping te identificeren.
riool inspectie met camera Broekland

Het niet reinigen van een verstopte leiding leidt tot verstrekkende gevolgen, zoals leidingbreuken, ondergelopen ruimtes en stank uit het riool. Het stokt ook het gehele afvoersysteem van het huis.

Centrale Verwarming installatie

De CV ketel zorgt voor de verwarming van het huis. Het is van wezenlijk belang dat de centrale verwarming zo krachtig en doeltreffend mogelijk werkt. De loodgieter Broekland helpt graag in al uw behoeften op het gebied van centrale verwarming. Een geavanceerd, goed onderhouden verwarmingsketel werkt kosten besparend en geeft daarnaast een flinke besparing op de energieafrekening, comfort en warmte in de woning.

24 uur monteur - onze installateurs zijn bereikbaar

De loodgieter spoed dienst is speciaal gericht op de meest urgente sanitaire werkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Bijv. een enorme obstructie in het afvoerkanaal, kritieke lekkages aan het riool en een gesprongen waterleiding.
Lekkages of vervelende verstopping? wij staan altijd voor u klaar!

Vaak gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.