loodgieter apeldoorn

Loodgieter Broekland

Meer diensten
Riool verstopt Broekland
js_loader
24/7 dienstbaar

Contacteer ons vandaag nog!

055-4567890
Wij komen in de volgende gebieden
spoedservice Broekland
Met spoed een loodgieter in Broekland nodig?
055-4567890​

Ontstoppen verstopte leiding

Heeft u een verstopte afvoer in de badkamer, douche, toilet of keuken? U kunt dit probleemgeval vaak zelf herstellen. Zo niet, dan is het raadzaam een loodgieter contacteren uit Broekland. Onze loodgieters kunnen de verstopping vlot en kundig fixen. Een verstopping komt pertinent op de meest onmogelijke en gekke momenten voor. Zodoende zijn onze loodgieters 24/7, in het weekend en op feestdagen bereikbaar. Ingeval de verstopping urgent is, bel de loodgieter Broekland.

Lek in het plafon verhelpen

Een waterlekkage in de woning is een vervelende situatie die niet alleen schade aan je woning kan veroorzaken en prijzige herstelkosten met zich teweegbrengt, maar in het akeligste geval ook voor schimmels kan zorgen die je ziek maken. Een waterlek kan een behoorlijke belemmering zijn voor het woongenot. Het is daardoor van groot belang om onmiddellijk actie te ondernemen zodra je een lekkage in de woning opmerkt.

Daklekkage herstellen

Een daklekkage is vaak een dure en tijdrovende reparatie. Onze dakdekkers hebben de ervaring en vakkundigheid om elk soort daklekkage te lokaliseren en te herstellen. Onze dakdekkers kunnen ook aanraden over de vervolgstappen van beschadiging, zoals waterschade, schimmel of water aangetast hout. Indien nodig kunnen onze dakdekkers ook onderhoud en reparatie van loodwerk uitvoeren. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem contact met ons op.

Afvoerleiding naar het rioleringssysteem verstopt

Het riool is de hoofdleiding waarop alle afvoeren op zijn aangesloten. Een verstopte leiding in het rioleringssysteem veroorzaakt omvangrijke problemen die in de meeste gevallen niet alleen kunnen worden verholpen. Contacteren van een professional is aan te raden. Het riool is zo uitgestrekt dat het eerste wat de monteur zal doen is de verstopping vinden. De monteur zal dan beoordelen hoe de verstopping kan worden verholpen en wat voor technieken nodig is. Een camera-onderzoek wordt vaak gebruikt om de verstopping te identificeren.
riool inspectie met camera Broekland

Het negeren van een verstopt rioolbuis heeft vergaande effecten zoals wateroverlast, ondergelopen ruimtes en stank uit het riool. Het blokkeert tegelijkertijd het complete rioleringssysteem in het huis.

Centrale Verwarming systemen

De CV ketel zorgt voor de verwarming van het woonhuis. Het is van wezenlijk belang dat de centrale verwarming zo krachtig en doeltreffend mogelijk werkt. De loodgieter Broekland helpt graag in al uw behoeften op het gebied van centrale verwarming. Een geavanceerd, goed onderhouden verwarmingsketel is efficiënter en geeft daarnaast een flinke besparing op de stookkosten, comfort en warmte in de woning.

Nu een monteur inzetten

De loodgieter spoed dienst is speciaal gericht op de uiterst urgente sanitaire werkzaamheden die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag. Bijv. een enorme obstructie in het afvoerkanaal, kritieke lekkages aan het riool en een gebarsten waterleiding.
Lekkages of vervelende verstopping? wij staan altijd voor u klaar!

Vaak gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.