loodgieter apeldoorn

Loodgieter Beemte

Diensten
Riool verstopt Beemte
js_loader
Tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

055-4567890
Wij werken in de volgende gebieden
spoedservice Beemte
Met spoed een loodgieter in Beemte nodig?
055-4567890​

Dichte afvoer gangbaar maken

Heeft u een dichte afvoerleiding in de keuken, badkamer, toilet of douche? U kunt dit probleem vaak zelf oplossen. Wil dit niet, dan is het aan te raden een loodgieter contacteren uit Beemte. Wij zullen de verstopping razendsnel en kundig fixen. Een verstopping komt pertinent op de meest onaangename en gekke momenten voor. Zodoende zijn onze loodgieters 24/7, in het weekeinde en op feestdagen bereikbaar. Mits de verstopping spoedeisend is, bel de loodgieter.

Waterlekkage herstellen

Een lekkage in de woning kan zeer ergerlijk zijn, omdat het niet alleen schade aan de woning kan aanrichten en hoge reparatiekosten met zich teweegbrengt, maar in het slechtste geval ook kan leiden tot de groei van schimmel die je ziek kan maken. Een waterlek kan een behoorlijke belemmering zijn voor het dagelijkse leven. Daarom is het van wezelijk belang om meteen actie te ondernemen wanneer een waterlek in huis wordt geconstateerd.

Last van lekkage aan het dak

Een daklekkage is veelal een slepende en kostbare reparatie om te verhelpen. Onze dakdekkers hebben de ervaring en expertise meegenomen om iedere soort lekkage op het dak op te sporen en te verhelpen. Daarnaast kunnen zij u recommanderen over hun bevindingen zoals waterschade, schimmel of afbrokkelend houtwerk. Daarnaast kunnen wij lood- en zinkwerk inspecteren en vernieuwen indien dit noodzakelijk is. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een kostenloze offerte aan.

Hardnekkige verstopping in de riolering verhelpen

Het riool is de leiding waar alle afvoerleidingen op zijn aangesloten. Een verstopping in het rioleringssysteem zorgt voor omvangrijke problemen die vaak niet alleen kunnen worden opgelost. Contacteren van een professional is de beste oplossing. Het riool is zo groot dat het eerste wat de loodgieter zal doen is de verstopte leiding traceren. Hij zal dan beoordelen hoe de verstopping kan worden opgelost en wat voor apparatuur nodig zijn. Camera inspectie wordt vaak gebruikt om de verstopping te identificeren.
riool inspectie met camera Beemte

Het niet verhelpen van een slecht doorlopend rioolbuis heeft strekkende gevolgen bijvoorbeeld afvoerleidingbreuken, overstromingen en stank uit het riool. Het blokkeert tegelijkertijd het complete rioleringssysteem in de woning.

Centrale Verwarming systemen

De centrale verwarming zorgt ervoor dat uw huis verwarmt wordt. Het is van essentieel belang dat de boiler zo goed en winstgevend mogelijk functioneert. Loodgieter Beemte ondersteund u graag bij alle veel voorkomende boiler opdrachten. Een klasse onderhouden en geavanceerde ketel is efficienter en bied naast een fikse besparing op de energieafrekening ook plezier en warmte in het woonhuis.

Direct een loodgieter inzetten

Onze spoeddienst is specifiek opgericht voor de meest urgente sanitaire werkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Daarbij horen ook grootschalige afvoerverstoppingen, grote leidinglekkage en leidingbreuken.
Hinder van lekkage of een serieuze verstopping? Neem contact op

Vaak gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.