loodgieter apeldoorn

Loodgieter Beekbergen

Onze overige diensten
Riool verstopt Beekbergen
js_loader
24/7 tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

055-4567890
Wij werken in de volgende gebieden
spoedservice Beekbergen
Loodgieter in Beekbergen nodig?
055-4567890​

Ontstoppen verstopte afvoer

Heeft u een verstopte riolering in uw toilet, keuken, douche of badkamer? U kunt dit probleem doorgaans zelf oplossen. Gaat dit niet, dan is het aan te raden de loodgieter contacteren uit Beekbergen. Onze loodgieters zullen de verstopping vlot en kundig fixen. Een opstopping komt immers op de meest onaangename en gekke tijdstippen voor. Daarom zijn wij ook ’s nachts, in het weekeinde en op feestdagen beschikbaar. Mits de verstopte afvoer spoedeisend is, bel de loodgieter.

Lekkage gevonden in de woning

Een waterlekkages in huis is een onaangename gebeurtenis die niet alleen afbreuk aan je huis kan aanrichten en hoge reparaties met zich meebrengt, maar in het ellendige geval ook voor schimmel kan zorgen die je ziek maken. Een waterlek kan een behoorlijke last zijn voor je woongenot. Het is dus van groot belang om direct actie te ondernemen zodra je een waterlek in de woning ziet.

Last van waterlekkage in het dak

Een daklekkage is normaal gesproken een langdurige en dure reparatie om op te lossen. Onze technici hebben de ervaring en expertise onder de riem om iedere denkbare lekkage op het dak te vinden en te herstellen. Bovendien kunnen zij u aanbevelen over hun ontdekking zoals waterschade, schimmel of rottend framewerk. Bovendien kunnen wij lood- en zinkwerk onderhouden en herstellen wanneer nodig. Neem vandaag nog contact op met onze dakdekkers of vraag een kostenloze offerte aan.

Dichte het riool oplossen

De riolering is de leiding waar alle afvoeren op uit komen. Een verstopping in het riool zorgt voor enorme problemen, die meestal niet zelf op te lossen zijn. Het inschakelen van de loodgieter is de beste keuze. Het riool is dermate lang dat het ontdekken van de obstructie het eerste is wat de monteur zal doen. Daarna zal de loodgieter kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke technieken hierbij nodig is. Camera inspectie wordt meestal gebruikt om de obstructie te identificeren.
riool inspectie met camera Beekbergen

Het niet reinigen van een verstopte leiding leidt tot verstrekkende gevolgen, zoals leidingbreuken, overstromingen en riool lucht. Het verlamt ook het gehele rioleringssysteem van de woning.

Centrale Verwarming

De centrale verwarming zorgt voor de opwarming van uw woonhuis. Het is van groot belang dat de centrale verwarming zo efficiënt en doeltreffend mogelijk werkt. Uw loodgieter Beekbergen helpt u graag aan al uw behoeften op het gebied van centrale verwarming. Een moderne, perfect onderhouden verwarmingsketel werkt kosten besparend en geeft daarnaast een flinke besparing op de energiekosten, woonplezier en warmte in uw woning.

24/7 loodgieter, wij zijn bereikbaar

Onze spoedservice is expliciet bedoeld voor de uiterst urgente soorten loodgieterswerkzaamehden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Denk hierbij aan een grootschalige opstopping in het riool, kritieke lekkages aan het riool en een gesprongen (water) leiding.
Heeft u last van lekkages of een verstopping die niet kan wachten tot de volgende werkdag? Bel onze monteur!

Vaak gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.