loodgieter apeldoorn

Loodgieter Beekbergen

Onze overige diensten
Riool verstopt Beekbergen
js_loader
24/7 tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

055-4567890
Wij werken in de volgende gebieden
spoedservice Beekbergen
Loodgieter in Beekbergen nodig?
055-4567890​

Ontstoppen verstopte afvoer

Heeft u een verstopte riolering in uw toilet, keuken, douche of badkamer? U kunt dit probleem doorgaans zelf herstellen. Gaat dit niet, dan is het aan te raden een loodgieter contacteren uit Beekbergen. Onze loodgieters zullen de verstopping vlot en kundig fixen. Een opstopping komt immers op de meest onaangename en gekke tijdstippen voor. Daarom zijn wij ook ’s nachts, in het weekeinde en op feestdagen beschikbaar. Mits de verstopte afvoer spoedeisend is, bel de loodgieter.

Lekkage gevonden in de woning

Waterlekkages in huis kan een ware nachtmerrie zijn, omdat het niet alleen afbreuk aan je huis kan aanrichten en hoge reparatiekosten met zich meebrengt, maar in het ellendige geval ook voor de groei van schimmels kan zorgen die je ziek kan maken. Een lekkage kan een behoorlijke belemmering zijn voor je woongenot en kan daardoor een aanslag op je gebruikelijke routine vormen. Daarom is het van aanzienlijk belang om acuut actie te ondernemen zodra je een lekkage in huis ziet. Het is belangrijk om snel te optreden om verdere afbreuk en ellende te voorkomen.

Last van daklekkage

Een daklekkage is normaal gesproken een langdurige en dure reparatie om op te lossen. Onze technici hebben de ervaring en expertise onder de riem om iedere denkbare lekkages op het dak te vinden en te herstellen. Bovendien kunnen zij u aanbevelen over hun ontdekking zoals waterschade, schimmel of rottend framewerk. Bovendien kunnen wij lood- en zinkwerk onderhouden en herstellen wanneer nodig. Neem vandaag nog contact op met onze dakdekkers of vraag een kostenloze offerte aan.

Opstopping in het rioleringssysteem oplossen

De riolering is de leiding waarop alle rioolbuizen samen komen. Een verstopte leiding in het riool veroorzaakt grote problemen die in de meeste gevallen niet alleen kunnen worden verholpen. Contacteren van een professional is raadzaam. De riolering is zo uitgestrekt dat het eerste wat de monteur zal doen is de verstopping vinden. Hij zal dan inschatten hoe de obstructie kan worden verholpen en welke technieken nodig is. Een camera-inspectie wordt normaal gesproken gebruikt om de obstructie vast te stellen.
riool inspectie met camera Beekbergen

Het niet herstellen van een verstopt rioolbuis heeft vergaande effecten zoals wateroverlast, overstromingen en riool lucht. Het blokkeert tevens het complete rioleringssysteem in uw woning.

Centrale Verwarming

De centrale verwarming zorgt voor de opwarming van uw woonhuis. Het is van groot belang dat de centrale verwarming zo efficiënt en doeltreffend mogelijk werkt. Uw loodgieter Beekbergen helpt u graag met al uw behoeften op het gebied van centrale verwarming. Een moderne, perfect onderhouden verwarmingsketel is kostenefficiënter en geeft daarnaast een flinke besparing op de energiekosten, woonplezier en warmte in uw woning.

24/7 loodgieter, wij zijn bereikbaar

Onze spoedservice is expliciet bedoeld voor de uiterst urgente soorten loodgieterswerkzaamehden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Denk hierbij aan een grootschalige opstopping in het rioleringssysteem, kritieke lekkages aan het riool en een gesprongen (water) leiding.
Lekkages of vervelende verstopping? onze spoed loodgieter staat 24/7 voor u klaar!

Vaak gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.