loodgieter apeldoorn

Loodgieter Appen

Meer diensten
Riool verstopt Appen
js_loader
24/7 dienstbaar

Contacteer ons vandaag nog!

055-4567890
Wij zijn snel ter plaatse op uw adres
spoedservice Appen
Loodgieter Appen, bel ons
055-4567890​

Ontstoppen verstopte leiding

Heeft u een dichte riolering in uw toilet, badkamer, douche of keuken? U kunt dit probleemgeval doorgaans zelf oplossen. Gaat dit niet, dan moet u de loodgieter contacteren uit Appen. Wij zullen de verstopping vlot en vakkundig ontstoppen. Een opstopping komt pertinent op de meest ongelegen en gekke momenten voor. Zodoende zijn onze loodgieters 24/7 beschikbaar. Als de verstopping urgent is, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

Lekkages verhelpen

Een waterlek in huis is een vervelende situatie die niet alleen afbreuk aan het woonhuis en hoge reparatiekosten kan teweegbrengen, maar in het ellendige geval ook kan leiden tot schimmels waarvan je ziek kan worden. Een lekkage kan een echte belemmering zijn voor het woonplezier. Daarom is het van cruciaal belang om meteen actie te ondernemen wanneer een lekkage in huis wordt ontdekt.

Last van daklekkage

Lekkage aan het dak is doorgaans een langdurige en dure reparatie om te herstellen. Onze technici hebben de ervaring en expertise onder de riem om elke denkbare lekken op het dak te vinden en op te lossen. Bovendien kunnen zij u suggereren over vervolgschade zoals waterschades, schimmel of waterdoordrongen houtwerk. Tevens kunnen onze dakdekkers lood- en zinkwerk onderhouden en renoveren mits nodig. Neem direct nog contact met ons op of vraag een kostenloze offerte aan.

Verstopte het riool verhelpen

Het riool is de afvoer waar alle afvoeren op zijn aangesloten. Een verstopte leiding in het riool zorgt voor grote problemen die in de meeste gevallen niet zelfstandig kunnen worden opgelost. Contacteren van een professional is aan te raden oplossing. Het riool is zo uitgestrekt dat het eerste wat de monteur zal doen is de verstopping traceren. De loodgieter zal dan beoordelen hoe de verstopping kan worden opgelost en welke instrumenten nodig zijn. Een camera-onderzoek wordt meestal toegepast om de verstopping te herkennen.
riool inspectie met camera Appen

Het negeren van een slecht doorlopend rioolbuis heeft strekkende gevolgen bijvoorbeeld afvoerleidingbreuken, ondergelopen ruimtes en nare luchtjes. Het blokkeert tevens het complete afvoersysteem in uw huis.

CV installatie

De cv regelt dat uw woonhuis opgewarmt wordt. Het is van wezenlijk belang dat uw cv zo optimaal en profijtelijk mogelijk functioneert. Loodgieter Appen helpt u graag bij alle veel voorkomende cv klussen. Een correct onderhouden en geavanceerde boiler is sterker en bied naast een enorme besparing in stookkosten ook plezier en warmte in uw woning.

Direct een expert inzetten

De spoeddienst is exclusief ontworpen voor de uiterst urgente sanitaire werkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Daartoe behoren grootschalige rioolverstoppingen, grote lekkages en waterleidingbreuken.
Ondervindt u hinder van lekkage of een verstopping die niet kan wachten tot de volgende werkdag? Bel onze loodgieter!

Veel gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.