loodgieter apeldoorn

Loodgieter Appen

Meer diensten
Riool verstopt Appen
js_loader
Tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

055-4567890
Wij zijn snel ter plaatse op uw adres
spoedservice Appen
Loodgieter Appen, bel ons
055-4567890​

Dichte afvoerleiding gangbaar maken

Heeft u hinder van een verstopte afvoer in de toilet, badkamer, douche of keuken? Veelal kunt u het probleemgeval zelf oplossen. Gaat dit niet? dan is het verstandig om ons in te schakelen. Onze loodgieters herstellen razendsnel en vakkundig de dichte pijpleiding. Een verstopping komt steevast ongelegen en op de meest gekke momenten. Wij zijn daarom ook ’s nachts, in het weekeinde en op feestdagen beschikbaar. Mits de verstopping dringend is, neem dan onmiddellijk contact met onze loodgieters op.

Lekkage ontdekt in de woning?

Een lekkage in huis is een vervelende situatie die niet alleen afbreuk aan je huis kan teweegbrengen en hoge reparaties met zich meebrengt, maar in het ellendige geval ook voor schimmel kan zorgen die je ziek maken. Een lekkage kan een tamelijke hinder zijn voor je woongenot. Het is daardoor van groot belang om direct actie te ondernemen wanneer je een waterlekkage in huis vind.

Verhelpen waterlekkage in het dak

Lekkage aan het dak is doorgaans een langdurige en dure reparatie om te herstellen. Onze technici hebben de ervaring en expertise onder de riem om elke denkbare lekken op het dak op te sporen en op te lossen. Bovendien kunnen zij u suggereren over vervolgschade zoals waterschades, schimmel of waterdoordrongen houtwerk. Tevens kunnen onze dakdekkers lood- en zinkwerk onderhouden en renoveren mits nodig. Neem direct nog contact met ons op of vraag een kostenloze offerte aan.

Afvoer naar de riolering verstopt

Het riool is de hoofdleiding waar alle afvoeren op uit komen. Een verstopping in het riool zorgt voor grote narigheden, die veelal niet zelf te verhelpen zijn. Het contacteren van de loodgieter is aan te raden. Het riool is dermate lang dat het vinden van de verstopping het eerste is wat de loodgieter zal doen. Nadien zal de loodgieter kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke instrumenten hierbij nodig zijn. Camera onderzoek wordt vaak gebruikt om de verstopte rioolbuis te herkennen.
riool inspectie met camera Appen

Het niet reinigen van een verstopte leiding leidt tot ernstige gevolgen, bijvoorbeeld afvoerleidingbreuken, ondergelopen ruimtes en nare luchtjes. Het blokkeert ook het gehele afvoersysteem van het huis.

Centrale Verwarming systemen

De cv regelt dat uw woonhuis opgewarmt wordt. Het is van essentieel belang dat uw cv zo optimaal en profijtelijk mogelijk functioneert. Loodgieter Appen helpt u graag bij alle veel voorkomende cv klussen. Een goed onderhouden en geavanceerde boiler is sterker en bied naast een flinke besparing in stookkosten ook plezier en warmte in uw woning.

Direct een expert inzetten

De loodgieter spoeddienst is expliciet gericht op de uiterst urgente soorten loodgieterswerkzaamehden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Bijv. een grootschalige verstopping in het afvoerkanaal, ernstige lekkage aan het riool en een gebarsten leiding.
Ondervindt u hinder van lekkage of een verstopping die niet kan wachten tot de volgende werkdag? Bel onze loodgieter!

Veel gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij werken vanuit Apeldoorn en komen graag bij u langs in de plaats Woudhuis, Broekland, Engeland, Teuge, Lieren, Beekbergen, Hoog-Soeren, De Kar, De Vecht, Oosterhuizen, Wilp-Achterhoek, Vaassen, Jonas, Vaassense Broek, Oosterhof
Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de klus.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.
Antwoord: Kleinschalige verstoppingen kunnen meestal zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit voorkomt extra kosten voor de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.