loodgieter apeldoorn

Overlast door lekkages?

Onze andere diensten

24/7 dienstbaar

Contacteer ons vandaag nog!

055-4567890
Wij werken in de volgende regio‘s
Een waterlekkage in huis is een echte nachtmerrie. Niet alleen veroorzaakt het schade aan het verblijf en prijzige reparatiekosten, echter in het akelige situatie veroorzaakt het ook schimmels die mensen ziek maakt. Kortom, een lekkage is een aanslag op uw woongenot. Zodra u een lekkage in uw huis vindt, is het enorm belangrijk om direct actie te ondernemen.

Lekkage onder het dak

Een daklekkage is vaak een slepende en prijzige reparatie om te herstellen. Onze dakdekkers hebben de kennis en expertise meegenomen om elke soort lekken op het dak te traceren en te herstellen. Daarnaast kunnen zij u adviseren over de ontdekking zoals waterschade, schimmels of waterdoordrongen framewerk. Ook kunnen onze dakdekkers lood- en zinkwerk inspecteren en renoveren mits noodzakelijk. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een kostenloze offerte aan.

Gootsteen lekkages

De gootsteen is doorgaans de hoofd afvoer in de keuken Het schoonmaken van borden zorgt ervoor dat op den duur de afvoerleiding of sifon verstopt raakt. Deze geharde verstoppingen zijn veelal simpel op te lossen. Indien verholpen kan worden dan komen onze loodgieters met genoegen helpen. Tevens kunnen onze loodgieters een lekkende kraan snel en gemakkelijk verhelpen.

Gebarsten / dichtgevroren (water) leiding

Een gebarsten (water) leiding kan veel schade aanbrengen. Dit resulteert in automatisch veel waterschade. Als een (water) leiding barst, bel dan meteen een technicus. Is de (water) leiding dichtgevroren? Probeer deze dan niet zelf ganbaar te maken. Indien de pijpleiding te snel opgewarmd wordt, kunnen er scheuren of breuken ontstaan. Voor deze problemen moet pertinent loodgieter Apeldoorn worden gecontacteerd.

Gaslekken

Gas lekkages vereisen accute aandacht, eveneens voor de veiligheid in de woning alsmede een nutteloze hoge stookkosten. Heeft bijv. de leverancier lage gasdruk waargenomen of ruikt het naar gas. Onderneem direct actie en bel direct onze loodgieter Apeldoorn. Wij detecteren het gaslek op en verhelpen dit veelal nog diezelfde dag. Gasloodgieter nodig in Apeldoorn? Bel nu op: 055-4567890

js_loader
Onze loodgieters zijn dag & nacht bereikbaar voor het verhelpen van lekkages. Bel onze monteur