loodgieter apeldoorn

Hinder door lekkages?

Andere diensten

24/7 dienstbaar

Contacteer ons vandaag nog!

055-4567890
Wij werken bij u in de buurt
Een waterlekkage in huis is een vervelende situatie die niet alleen schade aan je woning kan veroorzaken en prijzige herstelkosten met zich teweegbrengt, maar in het slechtste geval ook voor schimmels kan dragen die je ziek maken. Een lek kan een tamelijke last zijn voor je woongenot. Het is daarom van groot belang om onmiddellijk actie te ondernemen zodra je een waterlekkage in huis ziet.

Het dak lekt

Een daklekkage is vaak een slepende en prijzige reparatie om te herstellen. Onze dakdekkers hebben de kennis en expertise onder de riem om elke denkbare lekkages aan het dak te traceren en te herstellen. Daarnaast kunnen zij u adviseren over de ontdekking zoals waterschade, schimmels of waterdoordrongen houtwerk. Ook kunnen onze dakdekkers lood- en zinkwerk inspecteren en renoveren indien dit noodzakelijk is. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een kostenloze offerte aan.

Gootsteen lekkages

De gootsteen is vaak de hoofd afvoer in de keuken Het schoonmaken van borden zorgt ervoor dat op den duur de afvoerleiding of sifon dicht slibt. Deze hardnekkige verstoppingen zijn doorgaans simpel op te lossen. Indien verholpen kan worden dan komen onze loodgieters met genoegen helpen. Tevens kunnen onze loodgieters een lekkende keukenkraan snel en gemakkelijk verhelpen.

Gebarsten / dichtgevroren (water) leiding

Een gebarsten (water) leiding kan veel schade aanbrengen. Dit resulteert in automatisch veel waterschade. Als een (water) leiding barst, bel dan meteen een technicus. Is de (water) leiding dichtgevroren? Probeer deze dan niet zelf ganbaar te maken. Indien de pijpleiding te snel opgewarmd wordt, kunnen er scheuren of breuken ontstaan. Voor deze problemen moet pertinent loodgieter Apeldoorn worden gecontacteerd.

Gaslekken

Gaslekken moeten dringend worden afgesloten, eveneens voor de veiligheid van het huis als om een onverwacht hoge stookkosten te voorkomen. Bijv. als de gasleverancier een drukverlies heeft opgemerkt of als u ergens gas opmerkt. Wacht dus niet langer en neem meteen contact op met onze loodgieter Apeldoorn. Onze loodgieters traceren het gaslek en herstellen het normaliter binnen één werkdag. Onmiddellijk een loodgieter nodig? Bel nu op: 055-4567890

js_loader
Onze loodgieters zijn dag & nacht beschikbaar voor het verhelpen van lekkages. Bel onze monteur